To je to što me zanima!

Remi u Kijevu: Pjatov spasio Šahtar od poraza protiv Intera

Šahtar se probudio u drugom dijelu susreta te je prijetio mreži Intera, ali u posljednjim minutama susreta Inter je uputio dva udarca koje je krasnim intervencijama ukrajinski golman Pjatov obranio
Vidi originalni članak

I nakon druge utakmice u skupini D Lige prvaka talijanski prvak Inter je bez pobjede. Nakon poraza od Reala u 2. kolu je odigrao 0-0 kod Šahtara.

POGLEDAJTE VIDEO: Marcelo Brozović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bliže pobjedi u tom susretu bio je Inter, ali domaćina ipak nije uspio slomiti. U prvom poluvremenu je bilo više prilika na obje strane, s tim da je Barella pogodio okvir gola, Edin Džeko je promašio nemoguće, a prijetio je i Lautaro Martinez.

Drugo poluvrijeme je otvoreno šansom domaćina (Dodo) i kako se približavao kraj utakmice tako je ritam igre padao. Ipak, u samoj završnici novi udar Intera koji nije urodio plodom.

Odlično je pucao Correa, a gol je mogao zabiti i De Vrij, ali je u oba slučaja odlično reagirao domaći golman Pjatov.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, koji je bio u udarnoj momčadi, solidno je odigrao u Kijevu, ali je zamijenjen u 55. minuti. Ivan Perišić, drugi Hrvat u Interu, u igru je ušao u 81. minuti.

I za Šahtar i za Inter ovo je prvo ovosezonski bod u Ligi prvaka, a zanimljivo je navesti da su prošle sezone obje međusobne utakmice Šahtara i Intera završavale 0-0.

U skupini C nogometaši Ajaxa imaju dvije pobjede nakon drugog kola. Nakon uvjerljivih 5-1 u Lisabonu protiv Sportinga nizozemska momčad je na svom stadionu svladala Bešiktaš 2-0.

Bila je to ukupno gledano sedma pobjeda u nizu Ajaxa (prvenstvo i Liga prvaka), a riješena je nakon prvih 45 minuta nakon čega je Ajax smanjio gas. Prvo je u 17. minuti poentirao Berghuis, dok je u 43. na 2-0 povećao Haller.

Time je Sebastien Haller, reprezentativac Obale Bjelokosti, ispisao povijesni doseg u Ligi prvaka jer je u uvodne svoje dvije utakmice postigao pet pogodaka (na premijeri je četiri zabio Sportingu), što nikome do sada nije uspjelo.

Hrvatskog reprezentativca Domagoje Vide zbog ozljede nije bilo u turskom sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • luckybabe0000 28.09.2021.

    Po igri jednih i drugih,kladionica je u pitanju

  • kaka 22 28.09.2021.

    Ovaj inter opet neće skupinu proći

  • vedii888 28.09.2021.

    ostat če 0:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare