To je to što me zanima!

Inter "okrenuo" Croatiju, Vručina potopio Zagreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odigrane su utakmice četvrtog kola prve HNL, u kojem je palo mnoštvo golova. Pet ih je palo u Zaprešiću, gdje je Inter okrenuo vodstvo Croatije
Vidi originalni članak
SLAVEN BELUPO - ZAGREB 2-0
Nakon ogleda s Arisom u Solunu, momčad Slaven Belupa nije imala mnogo vremena za odmor, no to ih nije spriječilo da nadjačaju Zagreb. Nakon početnog odmjeravanja snaga, Koprivničani su zagospodarili terenom i poveli u 16. minuti. Bila je to druga izgledna prilika za Slaven, koji je u 43. minuti umalo poveo 2-0, no pogodili su vratnicu. Ipak, nastavak dominacije nogometaši Slavena okrunili su u 62. minuti drugim golom Vručine, nakon loše intervencije gostujućeg golmana. Doprvaci Hrvatske sigurno vodstvo su uspjeli održati do kraja i tako osvojili vrijedna tri boda.

ŠIBENIK- ZADAR  1-0
Obje momčadi dosta su anemično krenule u susret te u prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika. No domaćini su u vodstvo došli "eurogolom" Dražena Govića iz slobodnog udarca s 25 metara. Ohrabreni vodstvom nogometaši Šibenika imali su mnogo prilika, a ponajviše preko napadača Ermina Zeca. Zadar se branio, do kraja nisu imali konkretnih prilika, a unatoč premoći na travnjaku Šibenčani nisu uspjeli doći do drugog gola.

INTER - CROATIA SESVETE 3-2
Novopečeni prvoligaš Croatia Sesvete prošlog je tjedna namučio Dinamo, a protiv Intera su poveli u 19. minuti golom Čižmeka iz slobodnog udarca. Samo šest minuta kasnije, Goran Juroš je povećao vodstvo gostiju na 2-0. u 40. minuti Marijo Dodik lijepim je golom smanjio na 2-1. U drugom dijelu Inter je pritiskao i pokušavao doći do izjednačujućeg gola, a na kraju su uspjeli oteti Croatiji sva tri boda. U samoj je završnici utakmice, u 89. minuti, mrežu Croatije zatresao Nino Bule, a za potpuni preokret i pobjedu Intera pogodio je Bernard Gulić samo minutu kasnije.

OSIJEK - VARTEKS 2-1
U zanimljivoj utakmici obje su momčadi imale izglednih prilika, a gosti su poveli golom Mujanovića u 41. minuti. Osijek je u drugom poluvremenu lovio izjednačenje, što im je pošlo za rukom u 82. minuti kad je na 1-1 izjednačio Prijić. No golom Miličeviča u 84. minuti Osječani su ipak osigurali sva tri boda.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • apocalypsa 17.08.2008.

    Vruči je legenda :)

  • Knight Cross 17.08.2008.

    tak ce bit sljedecih 100 godina DInamo prvi Slaven Belupo drugi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare