To je to što me zanima!

"Inter prodaje Brozovića, žele ga Arsenal, Chelsea, Barca..."

Talijanski mediji pišu kako bi Marcelo Brozović u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti Inter za 15 milijuna eura, a imena zainteresiranih klubova su zastrašujuća
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović (23) svojim je igrama u Interu dodatno potaknuo zanimanje najbogatijih europskih klubova i crno-plavi će u zimskom prijelaznom roku sigurno primiti ponude za Hrvata, piše Calciomercato.

A ako je vjerovati ovom portalu za Marcela se najviše zanimaju londonski divovi Arsenal i Chelsea. 'Topnici' su Brozoviću nekako i najbliži s obzirom da su ga htjeli dovesti i dok je bio u Dinamu, no Inter je bio brži i hrvatski je reprezentativac završio na Giuseppe Meazzi.

Brozović se sada dokazao i u talijanskoj Serie A i Arsenalu se pridružio i Chelsea. Lista zainteresiranih tu ne staje. Calciomercato spominje velikane poput Barcelone, Borussije Dortmund, Evertona...

'Inter bi ga mogao pustiti za 15 milijuna eura, no nadaju se da će dobiti pet milijuna više. Ipak, Marcelo je jako važan igrač u Mancinijevoj koncepciji i trener ne bi volio ostati bez igrača kojem beskrajno vjeruje. I igrač je zadovoljan u Interu te vjerojatno ne bi napuštao klub nakon samo godine dana. Uz to, može se očekivati da će u 2016. potpisati i novi ugovor. No dođe li ponuda koja se ne može odbiti, kao što je to bilo u slučaju Matea Kovačića, Brozović će napustiti Inter', pišu Talijani.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Jim Clark 06.12.2015.

    hahahah da Arsenal, tamo ga ne zelim gledat. #COYG

  • OrcaPerestrojka 06.12.2015.

    Repka bi trebala igrati sa Modrićem i Rakitićem iza, a Kovačićem i Brozom napred, uz izmjene na pozicijama. 1-2-4-2-2

  • Space Burek 06.12.2015.

    HAHAHAHA mozes mislit sto ga Barca "prati"... bas ce kupovat njega a imaju Ardu Turana haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare