To je to što me zanima!

Inter protiv Cluja: Kovačić iza leđa A. Cassana i R. Palacija

Mateo Kovačić bi trebao zaigrati od prve minute i to iza leđa napadačkog dvojca Antonio Cassano-Rodrigo Palacio, piše službena internet-stranica "nerazzurra"
Vidi originalni članak

U četvrtak će nogometaši milanskog Intera gostovati u Rumunjskoj gdje će u Cluju, protiv istoimenog suparnika, braniti prednost 2-0 stečenu na San Siru...

U pitanju je uzvratna utakmica šesnaestine finala Europa lige, a taj ogled za Inter dolazi u delikatnom trenutku, odnosno, nakon teškog prvenstvenog posrtanja kod Fiorentine (1-4), nakon čega se i podiglo mnogo prašine oko milanskoga kluba.

Od ranije je znano da se na popisu 21 nogometaša Intera za ogled kod Cluja našlo i ime mladog 18-godišnjeg hrvatskog nogometaša Matea Kovačića, a u srijedu talijanski mediji donose podrobnija razmišljanja trenera Intera Andree Stramaccionija koji će, izgleda vrlo vjerojatno, gurnuti Kovačića u prvu momčad za taj susret.

"Kovačić bi trebao zaigrati od prve minute i to iza leđa napadačkog dvojca Cassano - Palacio", piše službena internet-stranica talijanskoga kluba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • emko 21.02.2013.

    momak....samo igraj svoju igru....setno!!

  • peter_1 20.02.2013.

    ostavi srce na terenu i ne brini svi će to primjetiti i prihvatiti te kao novog vođu intera

  • BrankaViskic 20.02.2013.

    kova sretno ti bilo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare