To je to što me zanima!

Inter sretan: PSG odlučio dati 70 milijuna za Icardija i Wandu

Wanda i Mauro Icardi voljeli bi se vratiti u Italiju, u Juventus, ali Parižani su, tvrdi Corriere dello Sport, odlučili platiti ranije dogovorenih 70 milijuna eura odštete. U Interu se otvara šampanjac
Vidi originalni članak

Paris Saint-Germain ima najmanje dva, a prema novonastalim okolnostima (odgode prvenstava zbog Covid-19 pandemije) vjerojatno i četiri mjeseca za odluku, ali sa Apenina je emitirana vijest: Francuzi će platiti odštetu za Maura Icardija (27).

POGLEDAJTE VIDEO: WANDA NARA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Icardi je, naravno: posredstvom majke njihove djece, supruge i menadžerice Wande Nare (33), prošlog ljeta otišao na posudbu u PSG. Novi trener Antonio Conte (50) donio je normalni i ozbiljni kurs na kojem nema mjesta za skandale koji se na Icardija i Wandu lijepe k'o uhljeb na fotelju.

Inter i Parižani tada su dogovorili fiksnu odštetu. I to lijepi komad odštete: 70 milijuna eura. A kako javlja Corriere dello Sport, Francuzima je to sitna lova ako nešto žele i - odlučili su zadržati Argentinca. I sve što već ide zajedno s njim.

Inače, Icardi (kao i obično) uopće ne igra loše. Za PSG je u 31 utakmici postigao 20 golova, od čega 12 u francuskoj ligi, pet u Ligi prvaka i tri u francuskom Liga kupu.

Odluka o ostanku savršeno se poklapa sa najavama da se Edinson Cavani (33) vraća u Južnu Ameriku, a upitan je ostanak njemačkog trenera Thomasa Tuchela (46) koji, nije tajna, nema ni mrvicu entuzijazma kada je nastavak suradnje s Icardijem u pitanju.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hrvatina91 07.04.2020.

    Icardi dobar igrac ali ga wanda upropastava.. vise mu ona radi problema u klubovima nego on sam. Spasi se dok mozes!

  • 07.04.2020.

    Šta znači ova fufa ide u paketu s Icardijem? Ako Inter ne osvoji Ligu Prvaka u sljedećih par godina neće nikad, takvu dizalicu morala nema nitko!

  • The_Man 07.04.2020.

    paše se članak sa ovim dole videom karića..

Komentiraj...
Vidi sve komentare