To je to što me zanima!

Inter u derbiju srušio Romu, Kovačić zamijenio Brozovića

Nogometaši Roberta Mancinija u derbiju su 32. kola Serie A pobijedili romu 2-1. Marcelo Brozović počeo je utakmicu, a zamijenio ga je Kovačić u 71. minuti
Vidi originalni članak

Inter je napokon odigrao dobru utrakmicu. Mancinijevi nogometaši slavili su u derbiju 32. kola Serie A protiv Rome 2-1. Strijelci su za domaćina bili Hernanes u 15. te Icardi u 88. minuti dok je za Romu zabio Nainggolan u 63. minuti utakmice.

Crno-plavi su u posljednjih pet utakmica imali samo jednu pobjedu i večeras ih je na njihovu stadionu čekao težak zadatak, Roma koja se Lazijom bori za drugo mjesto.

No Inter je odigrao možda i najbolju utakmicu posljednjih mjeseci i zasluženo slavio. Hrvatski dvojac u Interu podijelio je minutažu. Utakmicu je počeo Marcelo Brozović, a zamijenio ga je Mateo Kovačić u 71. minuti.

U prvoj današnjoj utakmici Udinese je pobijedio Milan 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DoridDragović 26.04.2015.

    treba nam jaci Inter i Milan !

  • jaimojbratrobeert 26.04.2015.

    Nevolim talijanski nogomet

  • jasminaaaa 26.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare