To je to što me zanima!

Inter zarađuje na posuđenom trojcu: Nema natrag, Perišiću

Talijani očekuju zaraditi oko 110 milijuna eura nakon ovog lukavog produženja ugovora i sprječavanja da Icardi, Perišić ili Joao Mario napuste klub kao slobodni igrači bez da se na njima zaradi...
Vidi originalni članak

Inter je ove sezone na posudbu poslao trojicu svojih igrača jer ih Conte nema u planu ubaciti u igru, a čini se da ih ne žele vratiti niti u budućnosti već na njima planiraju dobro zaraditi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Inter odlučio produžiti ugovore Ivanu Perišiću, koji je na posudbi u Bayernu; Mauru Icardiju koji je u PSG-u i Joaou Mariu koji je ovu sezonu igrač Lokomotiva iz Moskve. 

Kako javlja Tuttosport, talijanski klub je iskoristio klauzule na koje je imao pravo i tako će produženjem ovih triju ugovora na ljeto moći zaraditi na svojim posuđenim igračima koji se neće vratiti u Inter, već će ih otkupiti drugi klubovi. 

Talijani očekuju zaraditi oko 110 milijuna eura nakon ovog lukavog produženja ugovora i sprječavanja da Icardi, Perišić ili Joao Mario napuste klub kao slobodni igrači.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lajh1985 29.10.2019.

    Tak su ruzne da ih ne bi nosio ni da mi poklone...dok ne porade na izgledu tena nista od toga

  • arow 29.10.2019.

    Da da ali i placaju neke koji su dosli umjesto njih a ne igraju zbog raznih motiva

  • 29.10.2019.

    Kinezi hoće da zarade HAHAHHAHA...... misle da je neko glup i da će pristati na jednostrano produženje ugovora ......... oni da su imalo znali ne bi pustili Icardija, a doveli onog polupokretnog Lukakua ...... kinez ostaje kinez (kopija) bez obzira što ga prikazuješ kao original jer jedan je original u Italiji ....... Fino alla fine .... Forza Juve

Komentiraj...
Vidi sve komentare