To je to što me zanima!

Inter: Želite Perišića? Može, ali izvolite platiti 60 miijuna eura!

Vlasnici Intera Ivana Perišića smatraju jednim od ključnih igrača u redizajnu momčadi ovo ljeto, stoga ga neće pustiti za mali iznos. Manchester United morat će duboko posegnuti u džep
Vidi originalni članak

Ivan Perišić ima još tri godine ugovora s milanskim Interom koji ga se, razumiljivo, ne misli odreći samo tako unatoč interesu Manchester Uniteda, pa i činjenici što je José Mourinho došao u Zagreb kako bi, navodno, osobno pregovarao s Omišaninom.

"Crveni vragovi" za usluge hrvatskog reprezentativca spremni su izdvojiti 40 milijuna eura, no "nerazzurrima" je Perišić važan kotačić u planovima za sljedeću sezonu u kojoj planiraju bitno osnažiti momčad i krenuti u pohod na naslov prvaka Italije te odigrati važniju rolu u Europi.

Prema pisanju poznatog talijanskog sportskog dnevnika Corriere dello Sport, Inter neće prodati Perišića za manje od 60 milijuna eura, što je iznos koji bi potukao mnoge rekorde u europskom nogometu. Vidjet ćemo hoće li takva odluka obeshrabriti United ili će ipak svim silama ustrajati na dovođenju hrvatskog reprezentativca.

Za Perišićeve usluge zanimaju se još dva engleska velikana, Liverpool i Chelsea.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nikluk20 25.03.2017.

    trebao se prodati već poslije svjetskog

  • Matek podravec u Irskoj 25.03.2017.

    Znači 24 sata opet u "akciji" da je Pero u ManUtd- kao zadnjih 3 dana !? HAHA

  • tomicalomica 25.03.2017.

    Ovi su se sigurno konzultirali sa Mamicem

Komentiraj...
Vidi sve komentare