To je to što me zanima!

Interu mala prednost pred Chelseajem uoči uzvrata...

Chelsea je možda bio i bolji protivnik, uputio je 18 udaraca spram Interovih osam, lagano dominirao, ali su Talijani na koncu više zabili, a to se računa
Vidi originalni članak

Inter je pobijedio Chelsea sa 2-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i tako stekao prednost uoči uzvrata na Stamford Bridgeu. Chelsea je možda bio i bolji protivnik, uputio je 18 udaraca spram Interovih osam, lagano dominirao, ali su Talijani ipak na koncu više zabili, a to je ono što se računa. Poveli su Mourinhovi igrači već u trećoj minuti. Milito je 'izvozao' Terrya unutar kaznenog prostora i prizemnim je udarcem u kut svladao Petra Čecha. U 51. minuti je izjednačio Kalou udarcem sa 25. metara. Između golova je Drogba pogodio prečku, a sudac Mejuto Gonzalez nije na Kalou svirao penal. Konačni rezultat postavio je Cambiasso u 55. minuti, odlično je natrčao i zabio loptu u suprotni kut. Diego Milito uvjeren je u prolaz u četvrtfinale.
- Sjajno je bilo postići pogodak tako rano. Osjetili smo još jaču motivaciju nakon toga. Situacija se možda malo zakomplicirala nakon primljenog gola početkom drugog dijela, no vrlo brzo smo vratili prednost. Mislim da je bilo važno pobijediti u prvom ogledu jer smo još jednom dobili dokaz da smo jednako jaki kao i svi ostali ugledni klubovi Europi. Imamo i znanja i srca boriti se za najviše. Idemo u London po prolaz. Znamo da možemo. Chelsea je odlična momčad, dokazali su to i ovdje. No, ne zaostajemo za njima, niti malo - rekao je Argentinac.
Uzvrat se igra 16. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mačak_behemut 24.02.2010.

    @ Skaljarin 1950 - Drogbu su braniči vrhunski pokrili i to se vidjelo, odradili su odličan posao ali sam dojma kako Drogba onda ne bi pogodio ni najveći zicer jer je u onih nekoliko situacija kada je imao dobre prilike loše reagirao

  • nenode23 24.02.2010.

    Luciooooooooooooooooooooooo

  • heurelio 24.02.2010.

    ma ovo ce proc Inter... Mourinho je odavno vec procita Ancelottija, a i poznaje sve ove igrace iz Chelsea tako da po meni nema dileme... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare