To je to što me zanima!

Ipak ima netko brži od Bolta: Legendarnom sprinteru su s računa ukrali milijune eura!

Lokalna policija pokrenula je istragu i u vrlo kratkom roku pronašla osumnjičenog. Navodno je riječ bivšem zaposleniku tvrtke SSL, koji nije oštetio samo Bolta, već i cijelu firmu
Vidi originalni članak

Svjetski rekorder na 100 i 200 metara, vlasnik osam zlatnih olimpijskih medalja, a bilo bi ih i devet da se njegov kolega nije dopingirao. Životopis je ovo, pa mnogi će se složiti bez pogovora, najvećeg sprintera u povijesti Usaina Bolta. Umirovio se s 29 godina, na vrhuncu. Da je htio, mogao je godinama terorizirati konkurenciju, no nije htio doći u pozne godine pa kvariti imidž koji je godinama gradio. 

Na atletskoj stazi nitko mu ništa nije mogao, ali na njegovu žalost, kriminalci su ga nasamarili u stvarnom životu. 

Kako je potvrdio Boltov predstavnik Nugent Walker, netko je s računa legendarnog Jamajčanina ukrao nekoliko milijuna eura! Riječ je o sredstvima koja ulaže u tvrtku Stocks and Security Limited (SSL).

- Preispituje se cijeli resor tvrtke. Bolt surađuje sa SLL-om već 10 godina. Odjel za financijske istrage i Komisija za financijske usluge među subjektima su koji su obaviješteni o zločinu. Ići ćemo do kraja - rekao je Walker.

Lokalna policija pokrenula je istragu i u vrlo kratkom roku pronašla osumnjičenog. Navodno je riječ bivšem zaposleniku tvrtke koji nije oštetio samo Bolta, već i cijelu firmu. 

Legendarni Jamajčanin je karijeru završio 2016. godine nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Zaradio je više od 100 milijuna eura pa se nakon mirovine posvetio poduzetništvu i ulaganju. Okušao se i u nogometu, ali bezuspješno.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Qurcy Ban 15.01.2023.

    Što pametno reći za ovakav naslov?

Komentiraj...
Vidi sve komentare