To je to što me zanima!

Ipak ništa od Gaučosa: Leo Messi i društvo u Madridu

Argentinska nogometna reprezentacija, na čelu s kontroverznim izbornikom Diegom Maradonom i odličnim Messijem, dolazi 14. studenoga u Madrid
Vidi originalni članak

Messi, Maradona, Tevez, Agüero i ostalo skupocjeno društvance ipak neće osvanuti na Maksimiru 14. studenoga. Gaučose su, naime, za taj dan 'rezervirali' Španjolci čiji nogometni savez ove godine slavi 100. obljetnicu osnutka, a proslavu će uveličati Mali Zeleni i njegova reprezentacija. Za taj datum Argentina se ponudila i Hrvatskoj s kojom bi igrala na Maksimiru. HNS je, naravno, bio oduševljen tom mogućnošću, no europski prvak i proslava njihove obljetnice ipak su veći adut. Ipak, ostaje slobodan termin četiri dana kasnije (18. studenoga) što bi Marković, Srebrić i Bilić vjerojatno objeručke prihvatili. Argentini se za taj datum nude i neke afričke zemlje te Brazil, no Maradona nije sklon toj opciji. Diego u pripremama za Svjetsko prvenstvo želi igrati protiv reprezentacija iz Europe, a do početka turnira u Južnoafričkoj Republici nipošto ne želi snage odmjeriti s Južnoamerikancima. Njih je već jako dobro upoznao u kvalifikacijama za SP. Kako je Hrvatska ipak jedna od najcjenjenijih reprezentacija svijeta ne treba čuditi želja izbornika Argentine da posjeti 'prekrasni' Maksimir.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Carme 21.10.2009.

    Španjolska-Argentina bi trebala biti super tekma jer obje repke njeguju atraktivan stil nogometa. Usput, baš bi bilo lijepo da mi ugostimo neku od tih repki na Poljudu kad već ne idemo u Južnu Afriku.

  • JAX 21.10.2009.

    uplasili su se goropadnih hrvata i nasih prekrasnih stadiona i divlje publike

  • bart85 21.10.2009.

    Ma bolje im je da ne dolaze.. Destabilizirali bi ih Bilić boysi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare