To je to što me zanima!

Ipak ništa od rekorda: Subašić je primio gol nakon 842 minute

Trebala je to biti laka zadaća za Monaco. Kod 12-plasiranog Guingampa imao je igrača više od 22. minute, ali kontra u 51. minuti bila je kobna za Danijela Subašića
Vidi originalni članak

Danijel Subašić na gostovanju kod Guingampa se zasigurno nije nadao da će primiti gol. Monaco je bio u nizu od 14 utakmica bez poraza, hrvatski reprezentativni golman gotovo 800 minuta nije išao po loptu u mrežu.

Ali i to se dogodilo. "Jedinica" kluba iz Kneževine u 51. minuti kapitulirala je iz kontre Guingampa koju je završio Dorian Leveque pogodivši praznu mrežu nakon što ga je proigrao Claudio Beauvue. Ništa Suba nije mogao. Niz je stao na brojci od 842 minute.

Nemoćan je Monaco bio gotovo čitavu utakmicu iako je od 22. minute imao igrača više kada je sudac isključio Moustaphu Elhadjija Dialla. Subašić je na golu bio dobar unatoč primljenom golu, nekoliko je puta spašavao svoju momčad težeg poraza.

Monaco je propustio priliku doći na četvrto mjesto ljestvice nakon kiksa Saint-Étiennea. Ostaje momčad Leonarda Jardima bod iza. Guingamp je na 12. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • vrdoljak96 08.02.2015.

    j*** te taj 1 gol igram x2 na monaco i padnem ko kreten...kad nemas love nebi nikad nista dobio...

  • nikluk20 08.02.2015.

    golman je dobar onoliko koliko je dobra i obrana.....

  • piksa123 08.02.2015.

    vec pisete o rekordu mjesecima a covjeku jos od danasnje tekme trebalo 4 utakmice pa jel znate vi sta znaci jos 4 utakmice ne primit gol skroz bezveze malo ste uranili sa rekordom

Komentiraj...
Vidi sve komentare