To je to što me zanima!

Irac bolji od legende: McGregor zadao više udaraca od Mannyja

Zvijezda mješovitih borilačkih vještina u UFC promociji zadala je Floydu Mayweatheru 111 udaraca u 430 pokušaja, dok je Manny Pacquiao 2015. zadao 89 udaraca iz 429 pokušaja
Vidi originalni članak

Premda je Conor McGregor očekivano izgubio od Floyda Mayweathera Jr., irski borac se može pohvaliti kako je zadao više udaraca svom suparniku nego što je to učinio Manny Pacquiao u borbi za svjetski naslov.

Zvijezda mješovitih borilačkih vještina u UFC promociji zadala je Mayweatheru 111 udaraca u 430 pokušaja. Dodajmo kako je Meksikanac Manny Pacquiao 2015. godine u borbi za naslov prvaka svijetu u velter kategoriji po WBO, WBA, WBC i The Ring verzijama, zadao Mayweatheru 89 udaraca u 429 pokušaja. 

Mayweather pobijedio McGregora tehničkim nokautom u desetoj rundi, dok je Pacquiaoa pobijedio na bodove jednoglasnom sudačkom odlukom.

- Presudilo je iskustvo. Jasno je zašto je Mayweather dobio 50 mečeva. Bio sam iscrpljen, ali svejedno mislim da sudac nije trebao prekinuti borbu, mogao je pustiti da ode do kraja - rekao je McGregor, čija bi zarada od ovog meča trebala iznositi oko 100 milijuna dolara, dok će Mayweather inkasirati oko 250 milijuna.

- Na što ću potrošiti novac ? Nastavit ću život kao i do sada - dodao je 29-godišnji Irac kojem je to bio prvi profesionalni boksački dvoboj.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 28.08.2017.

    Kako je jadno vidit komentare od ljudi koji nemaju veze sa borilackim sportovima niti ih mogu razumjeti.Niti Conor niti bilo tko iz MMA nikad nece moći konkurirati bilo kojem profesionalnom boksaču.Prvo jer je MMA najveća prijevara od sporta za pijane amere i napuhane klince,svi ti "strašni" borci su nula,izuzev nekih oldskul boraca koji su i prije te cirkusarije razvaljivali u svojim bazičnim sportovima, danas se bilo tko moze boriti u kavezu nakon 1-2 god treniranja i uz malo muda i probiti se,a u boksu će uspjeti samo najtalentiraniji i uz pravodobni početak treniranja.Usporedivanje tog cirkusa i jedne od najstarijih borilačkih vještina kao boksa je apsurd,na kraju krajeva svi bi MMA borci bili boksači da imaju kvalitete za to,ako zbog ničega financija.

  • Puta Madre 28.08.2017.

    Ajmo revanš po pravilima UFC a

  • Bože Dragi 28.08.2017.

    Zašto je onda Irac bauljao po ringu

Komentiraj...
Vidi sve komentare