To je to što me zanima!

Iran može u osminu dobije li 'zmajeve', idu li Švicarci dalje?

Iz skupina E i F dobit ćemo nove sudionike završnice. Povijesni rezultat traže Iranci protiv BiH, Nigerija ide na Argentinu, a iz druge skupine prolaze Švicarci ili Ekvador
Vidi originalni članak

Jedan gol, pod uvjetom da ne primi nijedan, dovoljan je Iranu da napravi novu senzaciju na Mundijalu i prođe među najboljih 16 reprezentacija u Brazilu. Protivnik je Bosna i Hercegovina čiji su navijači imali velika očekivanja od prvog velikog natjecanja 'zmajeva', ali nakon poraza od Nigerije sigurno se vraćaju kući.

U isto vrijeme (od 18 sati) Argentina sa spasiteljem Messijem igra protiv Nigerije i bod joj je dovoljan za prvo mjesto u skupini. Afrikanci će proći dalje ako Iran ne osvoji više bodova od njih u današnjim dvobojima, a zanimljivo je da je moguć i ždrijeb o drugom sudioniku osmine finala iz skupine F dobije li Argentina Nigeriju 1-0, a istim rezultatom Iran svlada BiH.

U večernjem terminu razrješava se skupina E. Švicarskoj je u teškim uvjetima u Manausu dovoljan i bod protiv Hondurasa ako Ekvador izgubi od Francuske. Trenutno su poravnati po broju bodova, ali u prednosti su Južnoamerikanci. Francuzi su vjerojatno najviše pokazali od svih reprezentacija i bit će zanimljivo vidjeti kako im Ekvadorci s Valencijom mogu parirati.

Danas na SP-u:

Skupina F, 18 sati:
Salvador: Bosna i Hercegovina - Iran (HRT 2)
Porto Alegre: Nigerija - Argentina

Skupina E, 22 sata:
Rio de Janeiro: Ekvador - Francuska (HRT 2)
Manaus: Honduras - Švicarska

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mehmed1 25.06.2014.

    E moje komsije opet sirite mrznju,fujj, eto va vas Iran..izgubio je,iskreno opet nasi su igraci bolje igrali nego vasi,,da nam nije ponisten onaj cist pogodak isli bi dalje,prema tome bolje da se poklopite :)

  • Corleone-1 25.06.2014.

    Daj hebo vas vise ko nosi ili koje nosijo te zastave!!! Uvijek je bilo oni su su kontra od drugi... Kalenade ne seri vise nego sto mozes pojesti

  • ZagorTn 25.06.2014.

    ajmoooo IRANNN

Komentiraj...
Vidi sve komentare