To je to što me zanima!

Iranci nisu prenosili utakmicu Bayerna koju je sudila sutkinja

Iranska publika nije mogla gledati dobru utakmicu između Augsburga i Bayerna (2-3). za pet su golova ostali zakinuti zbog sutkinje Bibiane Steinhaus koja nije nosila borku
Vidi originalni članak

Zakon je zakon - Iranci su zbog šerijata ostali zakinuti za utakmicu Bundeslige između Augsburga i Bayerna (2-3). Nisu mogli vidjeti pet golova zbog sutkinje Bibiane Steinhaus čije je lice bilo otkriveno, a to se kosi sa Šerijatom.

Sutkinja je cijelo vrijeme bila u kadru, a osim što nije nosila burku nije imala ni kratke hlače pa su Iranci taj prijenos maknuli iz TV programa. 

Podsjetimo, Bayern je do pobjede u Augsburgu stigao usprkos tome što je dva puta gubio, već u 13. sekundi utakmice domaći su poveli nakon nespretne reakcije Goretzke (1'-ag) koji je zatresao vlastitu mrežu, a nakon što je Coman (17') svojim prvim pogotkom na utakmici izjednačio na 1-1, Ji Dong-Won (23) je sjajnim udarcem doveo Augsburg u novu prednost,.

Ipak, na samom kraju prvog dijela Coman (45'+3) je uspio još jednom izjednačiti, da bi u nastavku pobjedu Bayernu osigurao Alaba (53').

Drugi Bayern sada ima 48 bodova, dva manje od vodeće Borussije koja će u ponedjeljak gostovati kod posljednjeg Nürnberga. Augsburg je ostao 15. sa 18 bodova, tri više od 16. Stuttgarta koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za ostanak.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 18.02.2019.

    Slijedi kmecanje o ugrozenim nevinim muslimanima

  • AYYLMAO 17.02.2019.

    A ma.. Baš me zaboli

  • PLAVA_LJUBLJANA 17.02.2019.

    Fanatici. Ovakvima zabranit dolazak u Evropu. Žele svoju vjeru da uture svima nama i da Vatikan postane kalifat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare