To je to što me zanima!

Isco hitno operiran: Na terenu ga neće biti barem mjesec dana

Veznjak Real Madrida Isco Alarcón u utorak je na trening došao u bolovima. Liječnici su ustanovili da je riječ o upali slijepog crijeva te je hitno podvrgnut operaciji. S terena će izbivati mjesec dana...
Vidi originalni članak

Loše vijesti za Real Madrid. Isco Alarcón se na treningu u utorak klupskim liječnicima požalio na bolove. Odmah je pregledan i ustanovljeno je da je u pitanju upala slijepog crijeva. Španjolski veznjak hitno je podvrgnut operaciji, a van terena bit će otprilike mjesec dana.

Prvo ga čeka tjedan dana mirovanja, a onda će postupno krenuti oporavak. U međuvremenu će propustiti četiri utakmice s klubom - protiv Seville, Atletica i Alavesa u domaćem prvenstvu te protiv CSKA Moskve u Ligi prvaka.

CR IMA SVOJE IDEJE Za Ronalda Luka nije najbolji; Messi je svoj glas dao Modriću

A na raspolaganju neće biti niti izborniku španjolske nogometne reprezentacije Luisu Enriqueu za vrijeme reprezentativne stanke kada će Furija igrati prijateljsku utakmicu protiv Walesa te protiv Engleske u Ligi nacija.

Za povratak na teren trebao bi biti spreman 20. listopada, kada 'kraljevski klub' na Santiago Bernabeu dočekuje Levantea.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Frenkyy 26.09.2018.

    Bit će to i prije. Nisu ga operirali u Hrvatskoj!

  • ursus335 25.09.2018.

    Da živi u Hrvatskoj i operira slijepo crijevo morali bi mu amputirati nogu

  • Lampard_Gerrard 25.09.2018.

    Igracina, podsjeca na Zidanea po tehnici i ponekim slicnim elegantnim potezima, a zna ga uvaliti i iz slobodnjaka kao Zizou!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare