To je to što me zanima!

Ishii nakon nove pobjede: Borio sam se za Hrvatsku i Balkan!

Odmah nakon pobjede, olimpijski pobjednik iz 2008. koji živi i trenira u Hrvatskoj pod palicom Mirka Filipovića, objavio je slavljeničku fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirao s hrvatskom zastavom
Vidi originalni članak

Satoshi Ishii (20-8-1) ostvario je novu pobjedu nakon što je u japanskoj promociji Heat postao prvak teške kategorije! Ishii je prisilio na predaju Callyugibrainna de Oliveiru na priredbi u Nagoyi pobijedivši arm lockom u drugoj rundi. I tako je nanio Brazilcu prvi poraz u karijeri (3-1).

Odmah nakon pobjede, olimpijski pobjednik iz 2008. koji živi i trenira u Hrvatskoj pod palicom Mirka Filipovića, objavio je slavljeničku fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirao s hrvatskom zastavom.

- Osvojio sam još jedan pojas. Borio sam se za Hrvatsku i Balkan - napisao je Ishii.

Japanac s hrvatskom putovnicom se u kavez vraća 23. ožujka na KSW 47 priredbi u Lodzu gdje će ujedno debitirati za uglednu poljsku promociju. Protivnik će mu biti bivši prvak Fernando Rodriguez Jr.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mestar 03.03.2019.

    Hrvatska bi trebala selektivno davat drzavljanstva i boravisne dozvole u Hrvatskoj. Japanci su diciplinirana kulturna nacija ne prave problem nigdje u svijetu pa su dobro dosli u Hrvatsku.

  • f14 02.03.2019.

    A Sasa Milinkovic se nije borio? Sta je on nebitan jer je izgubio, je li Trifunovicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare