To je to što me zanima!

Isinbajeva: Biti druga mi je potpuno nepoznat osjećaj

Ruska motkašica Jelena Isinbajeva, olimpijska i svjetska prvakinja, na londonskom Grand Prix mitingu je izgubila nakon 18 pobjeda u nizu
Vidi originalni članak

Isinbajeva je u šest skokova imala samo jedan uspješni. Iz trećeg pokušaja je svladala letvicu na visini od 4.68 metara što je za nju i više nego skromna visina. Ruskinja je osvojila tek drugo mjesto, a pobijedila je Poljakinja Anna Rogowska koja je također preskočila 4.68, ali iz drugog pokušaja. Obje su ostale kratkih rukava na 4.78...
Crystal Palace bio je za Isinbajevu u prošlosti sretan stadion, na njemu je 22. srpnja 2005. godine postala prva skakačica u povijesti koja je preskočila 5 metara. Međutim, ovoga puta se sjajna Ruskinja nije usrećila u Londonu.
- Neobično mi je izgubiti na mitingu, osjećaj osvajanja drugog mjesta mi je nepoznat – ''skromno'' je izjavila Isinbajeva, te nastavila.
- Imala sam problema s nekim ozljedama što niti najmanje nije pomoglo u treninzima. Ne preostaje mi ništa drugo nego se vratiti punim treninzima i pripremiti za Svjetsko prvenstvo u Berlinu na kojem ću, nadam se, biti u najboljoj formi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Philly76 25.07.2009.

    TKO VISOKO LETI , NISKO PADA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare