To je to što me zanima!

Iskreni Cico: Cugnem redovito, Modri su izazov, dovodim Niku

Uvjeren sam da bih uspio nagovoriti Niku na povratak. Dinamo je izazov, iznad svih. Doći, dovesti Niku i umrijeti, rekao je Zlatko Cico Kranjčar za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Bilo bi krasno vratiti se u Maksimir. Neki dan je Niko izjavio da za njega Dinamo nema konkurencije. Uvjeren sam da bih ga uspio nagovoriti. Dinamo je osobit izazov, iznad svega i svih. Doći, dovesti Niku i umrijeti, rekao je Zlatko Kranjčar za Sportske novosti.

Senzacija? Možda, ali tek za godinu i pol. Prije ne jer namjerava kao izbornik Crne Gore na Europsko prvenstvo iduće godine. Zadovoljan je sadašnjim poslom, a zarađuje dobro.

- Dovoljno, za litru i vodu - rekao je iskreni Cico koji smatra kako bi plasman na EURO bio kruna karijera, uspjeh veći i od Dinamova nastupa u Ligi prvaka, naslova sa Zagrebom te nastupa na SP-u s Hrvatskom.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ZmajOd Crkovca 11.02.2011.

    leo čreina ne cuga redovito ali je takav car da bi mogao, jer je leo jer je car, leo leo

  • braanee 11.02.2011.

    ej vi neki, operite usta kada izgovarate niko kranjcar, on je gospodin..

  • bolitek 11.02.2011.

    a sto je to vahid napravio??? mada slazem da zajec nije trebao na klupu, jer nema iskustva, ali to je samo dokaz koliko je Mamic strucan. Vahid prima 1 milijun eura godisnje, je li to normalno da se daje za ovakve rezultate? Jedino sto je pozitivno bilo je pobjeda nad Villarealom, ali ruku na srce sa nekompletnim sastavom Villareala, ali zato u uzvratu je bila prava slika kada smo mogli primiti 10 komada, zatim porazi od Paoka, ispodprosjecnog kluba!!! Mogu nabrajati do sutra, ali mislim da cete vi ostati istoga misljenja, jer ste sebi umislili nesto u te glave!

Komentiraj...
Vidi sve komentare