To je to što me zanima!

Stefansson više ne može, a Ivano Balić se ipak još ne da

Na prvoj utakmici u Vršcu, večeras protiv Islanda (20.10 sati), Slavko Goluža mogao bi poštedjeti Ivana Balića da bi ga imao potpuno zdravog za odlučujuće utakmice
Vidi originalni članak

Loše je volje, tužan i razočaran što ga opet uoči velikog natjecanja muči ozljeda, ali Ivano Balić ipak je našao svoje mjesto u autobusu za Vršac.

- Zna se da kod mene igraju samo sto posto zdravi - rekao je izbornik Slavko Goluža.

No očito je mislio samo na “obične” igrače. Za Ivana Balića to ne vrijedi. Prepona i dalje boli, ali Ivano ne odustaje tako lako.

- Svaki dan komuniciram s našom zdravstvenom službom i uvjeravaju me da će Balić biti spreman. Nema razloga da im ne vjerujem - kaže izbornik Goluža.

Ispostavi li se da liječnici nisu u pravu, ne uspiju li osposobiti Balića, bit će to težak udarac Hrvatskoj, ali i veliko pojačanje imaginarnoj momčadi “zvijezde ispred televizije”. 

Na ovom EP-u ona će biti brojna i izuzetno snažna. Zbog ozljeda ili obiteljskih razloga neće igrati cijela jedna momčad odličnih igrača, koja bi, da se okupi, imala važnu ulogu u borbi za medalje na ovom turniru.

- Island je bez Olafura Stefanssona (37), ali bez njega će biti možda još i jači - misli Goluža.

No neće Islandu, našem današnjem protivniku, nedostajati samo Stefansson. U Srbiju nije doputovao ni odlični Snorri Guhjohnsson iz Löwena, koji bi također imao mjesto u momčadi zvijezda kojih nema. Bili bi tu i ponajbolji svjetski rukometaš, Mađar Laszlo Nagy, možda i najbolji golman na svijetu Arpad Šterbik, pa Danci Knudsen i Noddesbo, Norvežanin Kjelling, Poljak Lijewski... A na desnom krilu - Vedran Zrnić. Jedini koji je zdrav, nije ozlijeđen, ali nema ga u Srbiji.

- Čupić i Horvat u boljoj su formi u ovom trenutku, nemam se što opravdavati - naljutio se Goluža na kritičare odluke da ne uvrsti Zrnu na popis putnika za Srbiju.

Doista, Čupić i Horvat igraju sjajno, na njima je da iskoriste šansu. A Zrnić će za to vrijeme biti pred TV-om. Samo da mu se i Balić ne pridruži. Bit će dobro bude li spreman barem za odlučujuće utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • torcidassssssss 16.01.2012.

    hoće li biti na HRT-u?

  • rukometas69 16.01.2012.

    Pa po meni mozemo biti sretni sto imamo takve brige jer malo nitko se na svijetu ne moze pohvaliti da se dvoje izmedu 3 vrhunska desna krila A sto se tice Ivana ako on bude spreman siguran sam da smo zlatni ovo europsko a i bez njega imamo sanse jer stvarno smo odlicna i brza ekipa kao nekada

  • user_133309 16.01.2012.

    šta je je,ali ovo sa Zrnićem,Horvatom i Čupićem,to me podsjeća kao da bi neki nogometni trener morao birati između recimo Ville,Rooneya i Ibrahimovića....

Komentiraj...
Vidi sve komentare