To je to što me zanima!

Islandski maestro za 50 mil. € došao u Everton i srušio rekord

Time postaje najskuplji igrač u povijesti kluba iz Liverpoola jer dosadašnji je rekord držao Romelu Lukaku kojeg je Everton 2014. kupio za 35 milijuna eura iz Chelseaja
Vidi originalni članak

Dva dana uoči utakmice protiv splitskog Hajduka, engleski je Everton srušio klupski rekord ulaznim transferom. Ovo ljeto uložili su već preko 100 milijuna eura, ali nije niti to dovoljno pa su morali reagirati ponovno.

Njihova želja cijelo ljeto bio je islandski ofenzivac Gyfli Sigurdsson (27). Do danas je igrao za Swansea, a Everton će ga platiti oko 50 milijuna eura.

Time postaje najskuplji igrač u povijesti kluba iz Liverpoola jer dosadašnji je rekord držao Romelu Lukaku kojeg je Everton 2014. kupio za 35 milijuna eura iz Chelseaja.

Baš su Lukakua prodali za 80 milijuna eura Manchester Uniteda, a kao njegova zamjena stigao je Wayne Rooney po isteku ugovora iz Manchester Uniteda.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dame Dolla 16.08.2017.

    Kako to da naši igrači imaju realne cijene a ovi ostali ogromne. Neki Paulinho 40m, a Perisica se spominje za 45-50, pa Luku takoder za 45 50, Kalinica za 25, jeli stvar do menadzera ili? Pa ako je ovaj Paulinho 40m, onda Luka vrijedi jedno 250m, Perisic 220m, Kalinic 150m.

  • Karlo Butić Butigol 16.08.2017.

    Neznam iz kojeg su razloga nasi igraci toliko podcjenjeni na danasnjem trzistu,nakom transfera Sigurdssona vise nemozemo reci ds je to zbog toga sto smo mala nacija...stvarno neznam razlog mozda svi vide kakvi su nam politicari i kako jeftino prodaju nase vrijednosti?!Neznam stvarno!

  • Xyster 15.08.2017.

    Swansea je prodao ostanak u ligi za 50 miljuna eura. Po prikazanom protiv Southamptona za vikend, lovit će Sunderlandov rezultat od lani. Kada ih je vodio Laudrup, imali su ponajbolju igru u ligi, a i rezulate kao što je europska liga. A onda su došli Amerikanci i krenula je rasprodaja. Sigurdsson će se uklopiti u igru Evertona i najverojatnije će pogoditi za njime, iako bi im napadač trebao biti prioritet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare