To je to što me zanima!

'Isplatili 10-godišnjakinji dva mil. € da bi dobili Svjetsko...'

Sporni izvještaj objavit će Bild, koji tvrdi da posjeduje podatke o iznosu dva milijuna dolara koji su isplaćeni 10-godišnjoj kćeri službenika Fife
Vidi originalni članak

U utorak bi trebao biti objavljen izvještaj Michaela Garcije na 403 stranice o korupciji prilikom natječaja za svjetska prvenstva 2018. i 2022. godine. Prošireno je to izvješće od onog koje je objavljeno 2014. nakon čega je Garcia napustio Fifu.

Sporni izvještaj objavit će Bild, koji tvrdi da posjeduje podatke o iznosu dva milijuna dolara koji su isplaćeni 10-godišnjoj kćeri službenika Fife.

Također, navodi se da su tri izvršna člana Fife letjeli na zabavu u Rio de Janiero u privatnom zrakoplovu katarskog nogometnog saveza prije glasovanja za domaćinstvo SP-a.

Akademija Aspire, utjecanja sportska organizacija u Kataru, optužena je za manipuliranje članovima Fife uoči glasovanja za SP 2022., ističe Bild.

Francuski i švicarski tužitelji već istražuju katarsko dobivanje SP-a 2022., a kao jedan od svjedoka ispitan je bivši predsjednik Fife Sepp Blatter. Nakon što sve procuri bit će zanimljivo vidjeti kakvi će biti daljnji koraci...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • svi-smo-isti 28.06.2017.

    Sve je na prodaju i sve ima svoju cjenu. Pitanje je samo tko to može platit?

  • Nboy 27.06.2017.

    Ajd bar neka korist od odlaska Hrvata u svijet počeli su u Svijetu učiti od nas i čak kopirati,stoga smatram da je nužno pod hitno zaštititi autorska prava na mito,korupciju,lopovluk,bezobrazluk,nepotizam,zgrabizam isl nam izraze i djela.

  • Yeboslaviju 27.06.2017.

    Sve je na prodaju...kak se može onda tko čuditi da se lovatori ponašaju kao da je svijet samo njihov kad svako malo ovakvi primjeri izlaze u javnost i potvrđuju da sve ima svoju cijenu...morala i obraza ni za lijeka tako da se evo i mala djeca uvlače u njihove koruptivne pothvate...

Komentiraj...
Vidi sve komentare