To je to što me zanima!

Isplatio se trud: Andres Iniesta uspio je postati "Vinski vitez"

Vladar veznog reda Barcelone i španjolske reprezentacije s ocem proizvodi vina, a uz nogometnu gradi i glumačku karijeru. Novčano pomaže i klubu iz djetinjstva...
Vidi originalni članak

Veznjak Barcelone Andres Iniesta s ocem Joseom proizvodi vino. Preko ljeta pomaže u vinogradu, a zbog doprinosa u stvaranju vrhunskog španjolskog nektara "Čuven i plemenit Red drvene žlice" proglasio ga je vitezom.

Kao u viteškim filmovima, Iniesta je kleknuo na pod, dok mu je prvi čovjek Reda mačem dodirivao ramena. Vjerojatno nikad nije ni pomislio da će jednog dana zaista postati vitez. Ceremonija je održana u Iniestinu podrumu u Fuentealbilli.

Još u veljači je saznao za čast koja će mu biti iskazana, no zbog obveza s Barcelonom svečani trenutak je ipak odgođen za ljeto.

Kad jednom završi karijeru, Andres neće morati razbijati glavu što će raditi. S ocem očigledno proizvodi vrhunska vina. A i inače je Iniesta čovjek čiji je raspored uvijek ispunjen.

Kad ne igra nogomet, vodi vinariju, ali razvija i glumačku karijeru. Također, posudio je glas u jednom animiranom filmu. Osim toga, novac i vrijeme ulaže i u klub u kojem je počeo karijeru. Albaceteu je dao više od 700.000 eura, čime je postao većinski vlasnik kluba.

Čovjek se ne odmara pa je valjda i zaslužio titulu viteza...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lukica24 23.07.2014.

    nisam očekivao da on tamo razvija glumačku karijeru, prije bi reko za neke druge

  • strmi007 23.07.2014.

    glumačku karijeru će lagano upotpuniti sa svojim suigračima,samo nek njih gleda

  • 23.07.2014.

    Jedini igrač iz Barcelone kojeg volim i poštujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare