To je to što me zanima!

Isprovociran: Bolt se nije htio 'fotkati' s navijačem Barce?

Nakon trećeg osvojenog zlata na SP-u u Moskvi, Usain Bolt išao se fotografirati s navijačima, no jednog je izgurao iz kadra. Je li razlog tome što je navijač Barce?
Vidi originalni članak

Najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt i treći put je na Svjetskom atletskom prvenstvu u Moskvi u ciljnu ravninu ušao kao prvi, a treće zlato proslavio je s navijačima uz tartan stazu. Pri fotografiranju s njima jedan navijač u dresu Barcelone mu je prišao s fotoaparatom, no Bolt ga je izgurao iz kadra.

Je li Jamajčaninu zasmetao dres Katalonca pa je kao veliki navijač Manchester Uniteda to shvatio kao provokaciju ili ga je samo maknuo kako bi se mogao fotografirati s drugim navijačem koji je prije došao na red, procijenite sami...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • đuro kojotovski 21.08.2013.

    koliko ja tu vidim, Bolt se slika s nekim likom koji ima jamajčansku zastavu i kojeg vjerojatno poznaje i ovoga miče iz kadra jer želi samo s tim čičom sliku.. baš ste glupi novinari..

  • pacovikozec 21.08.2013.

    pa nebi se ni ja htio slikat s njim,hahahahhhhhhahahahahha ajme kakvi debilni clanci,pa ja se pitam zasto mi ovo uopce i citamo a kamoli komentiramo,katastrofa,nista drugo nego katastrofa

  • rijetki proljev 21.08.2013.

    pa normalno, kaj bu se ta ljudina išla fotkat s navijačem onih glumaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare