To je to što me zanima!

Ispunila obećanje: Novinarka je pokazala grudi zbog Celtica

Euforija oko pobjede Celtica nad Barcelonom u Ligi prvaka još se nije stišala, a atmosferu je opet podigla novinarka Rachel Lynch koja se, srećom, kladila na Škote
Vidi originalni članak

Pobjeda Celtica nad Barcelonom u 4. kolu Lige prvaka i dalje je top tema europskih sportskih rubrika, a za ponovno podizanje atmosfere oko trijumfa škotskog kluba pobrinula se izvjesna lokalna novinarka Rachel Lynch.

Dok je Rod Stewart u suzama proslavio pobjedu na Celtic Parku, Lynch se igračima zahvalila na vrlo zanimljiv način. Prije utakmice je obećala da će pokazati grudi ako Celtic pobjedi, a srećom, to se u srijedu i dogodilo.

Novinarka je ispunila obećanje te je na svojem Twitter profilu objavila fotografije u Celticovom 'badiću'. Želimo joj još više dobivenih oklada i pobjeda Celtica.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • KladijatorKom 15.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slavonija 09.11.2012.

    Svojevremeno je to napravio i Mamić (ali do kraja) !

  • travson 09.11.2012.

    dobro vime

Komentiraj...
Vidi sve komentare