To je to što me zanima!

Istra 1961 i Rijeka miroljubivo i bez golova na Aldo Drosini...

Momčad Igora Pamića odlično se obrambeno posložila i čvrstom igrom zasluženo osvojila bod, iako su gosti dosta često napadali i zapravo bili puno bliže pobjedi...
Vidi originalni članak

Istra 1961 i Rijeka odigrali su miroljubivi susret u Puli. U 21. kolu na Aldo Drosini pred par tisuća gledatelja nije bilo golova, a s remijem će svakako zadovoljniji biti domaćini koji će do kraja sezone voditi veliku bitku oko ostanka u prvoligaškom društvu. 

Momčad Igora Pamića odlično se obrambeno posložila i čvrstom igrom zasluženo osvojila bod, iako su gosti često napadali i bili blizu pobjede. Već u devetoj minuti Marin Tomasov je ukrao jednu loptu, dao za Balaja koji gađa pored gola. 

Albanski napadač imao je nekoliko prilika do kraja poluvremena, ali i u nastavku, no nije to bio njegov dan. Pokušavao je u drugom poluvremenu i Marin Tomasov, no njegove lopte završavale su u naručju domaćeg golmana Brkića. 

Istra je ove sezone pobijedila samo Lokomotivu, Split i Slaven Belupo, no i na ovoj je utakmici pokazala kako će malo tko probiti njezin dobro organizirani obrambeni blok. Pulska će momčad u petak na gostovanje kod Slaven Belupa, dok momčad Matjaža Keka u srijedu na Kantridi igra odgođeni derbi protiv Hajduka, a u nedjelju gostuje kod Splita na Parku mladeži. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Flumen Sancti Viti 16.02.2015.

    nadam se da će Istra ispasti iz ove lige,antipropaganda nogometa,užas

  • Bassa_1 16.02.2015.

    Nema Kramarića nema golova.

  • bbb86svicarska 15.02.2015.

    Mamicu Cigane odlazi iz Svetinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare