To je to što me zanima!

Istra bila blizu boda kod Intera, a onda su teško kiksali u obrani

Vlatko Blažević oduzeo je loptu neopreznom Zgrabliću i dodao za Raka koji prizemnim udarcem šalje loptu u gol čime je donio Interu pobjedu iz prve prave prilike na utakmici u 68. minuti
Vidi originalni članak

Inter Istra iz trećeg su pokušaja odigrali utakmicu 23. kola HNL-a, a kao pobjednik je izašao domaćin koji je u Zaprešiću slavio s minimalnih 1:0.

Ovaj susret prvotno se trebao igrati 23. veljače, no odgođen je za tri dana zbog loših vremenskih uvjeta, ali obzirom da se niti tada nije moglo igrati, jedini termin bio je na današnji dan tijekom reprezentativne stanke.

U susretu koji je pratilo tek nešto više od stotinjak gledatelja, nismo vidjeli gotovo ništa sve do 68. minute kada zabija Nikola Rak koji je ušao desetak minuta prije.

Vlatko Blažević oduzeo je loptu neopreznom Zgrabliću i dodao za Raka koji prizemnim udarcem šalje loptu u gol čime je donio Interu pobjedu iz prve prave prilike na utakmici.

Od tog trenutka gledali smo nešto življu utakmicu, veliku priliku promašao je asistent Blažević koji je u 76. pucao pored gola s par metara udaljenosti, a još više može žaliti Matas koji je u 88. propustio pogoditi za izjednačenje Istre pucavši visoko iznad gola s jedva dva metra od gola.

Ovom pobjedom Inter je na petoj poziciji pobjegao Slavenu na četiri boda, a Istra je na osmoj poziciji sa samo četiri boda prednosti pred Cibalijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • janko19192 24.03.2018.

    Mogli ste napisat da je na danasnji dan preminuo jedan od najvecih ikad Johan Cruijff

  • Atomski Hajduk i bili tići 24.03.2018.

    HNS mafijo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare