To je to što me zanima!

Istra gubila od Rudeša i imala igrača manje pa preokrenula!

Rudeš je poveo u osmoj minuti zaslugom Karla Lulića. Istra je od 55. minute ostala s igračem manje nakon crvenog Kitanovskom. No preko Maksimovića i Ofosua Puljani su pobijedili 2-1
Vidi originalni članak

Istra je u dramatičnom derbiju začelja HNL-a pobijedila kod kuće s 2:1 Rudeš, te pobjegla zagrebačkoj momčadi četiri boda.

A taj su uspjeh Puljani ostvarili s - igračem manje!

Rudeš je poveo u osmoj minuti zaslugom Karla Lulića, koji je dobio jedan zračni duel na centru, pa mu je lopta vraćena i pogodio je svoj treći gol sezone.

Zagrepčani su bili bolji, Kamenarov je udarac u 31. minuti golman Ćorić obranio, a u 34. je Kitanovski brutalno startao na koljeno Leonardu Mesariću, sudac Ivan Bebek pokazao mu je žuti karton, iako je lako mogao i crveni.

Mesarić nekoliko minuta nije mogao ustati, da bi u 43. minuti odšepao izvan terena, kapetansku traku dao Barbariću, a ušao je Glauder.

I baš je taj Kitanovski imao veliku šansu u 37. minuti, ali je glavom pucao (ili dodao?) grozno.

U 46. je minuti Rudeš imao veliku šansu udvostručiti vodstvo, ali je u kontri Kamenar išao sam po sredini i pucao preko gola.

Istra je u 55. minuti ostala s igračem manje! Kitanovski je gradeći se udario suparnika u lice, pa mu je Bebek pokazao drugi žuti. I nakon toga Istra je - proigrala!?

Maksimović je izjednačio na 1:1 nakon gužve koju gostujući igrači nius očistili u 65. minuti.

A u 72. preokret! Ofosu je otišao ukoso, opalio i lopta je ušla između bliže vratnice i golmana Čondrića, izričitoga krivca za taj pogodak.

Poredak nakon 18. kola: Dinamo 44, Hajduk 32, Osijek 32, Rijeka 29, Inter 23, Lokomotiva 22, Slaven Belupo 20, Cibalia 17, Istra 16, Rudeš 12.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • eroHercegovac 05.12.2017.

    Znaju momci kako do place doci, kapa dolje. Sa 200kuna da nebude sumnjivo uzeli 5000.

  • Shogun 04.12.2017.

    Tko ima vremena neka se potrudi i pronađe situaciju iz 43.minuta.Start Kitanovskog sa dvije noge,otvorenim džonom direktno u koljeno Mesarića,lopta ga uopće nije zanimala.Čovjek iznešen sa terena,školski primjer starta za direktni crveni karton,naš proslavljeni internacionalni sudac Bebek pokazuje samo žuti,poludio kad sam vidio.I onda se čudimo kuda nam ide nogomet,baš me zanima što će reći stručnjaci,kaznit ga neće,to znam.Fujj

  • pfc 04.12.2017.

    Bravo istrijani!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare