To je to što me zanima!

Italiju će zamijeniti Austrijom: Radošević novi igrač Salzburga

Ugovor s Napolijem je raskinuo godinu dana prije samog isteka kako bi se mogao priključiti svojoj novoj momčadi Red Bull Salzburgu s kojim je potpisao na četiri godine
Vidi originalni članak

Najmlađi debitant za hrvatsku nogometnu reprezentaciju Josip Radošević (22) sporazumno je raskinuo ugovor s talijanskim prvoligašem Napolijem, a potom i odmah pronašao svoje novo odredište.

Ugovor s Talijanima je raskinuo godinu dana prije samog isteka kako bi se mogao priključiti svojoj novoj momčadi Red Bull Salzburgu s kojim je potpisao na četiri godine.

Priključio se tako momčadi koja je eliminirana od hrvatskog prvaka Dinama u playoffu kvalifikacija za Ligu prvaka, a ovih se dana spominjao i interes Rijeke u kojoj je boravio od veljače do prosinca 2015. kao posuđeni igrač aktualnog talijanskog doprvaka.

Veznjak je u Napoli stigao 2013. godine, a u Italiji nikad nije dobio pravu priliku. Prvo je poslan na posudbu u Rijeku, a zatim i u Eibar, ali to nije bilo dovoljno da uvjeri čelnike Napolija u svoje mogućnosti. 

Sreću će potražiti u redovima austrijskog prvaka koji od jeseni pariticipira u Europskoj ligi.
 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • el magnifico 31.08.2016.

    Zašto bi Red Bull Salzburg bio loš klub za njega? Dapače, idealan mu je. Činjenica je da je u Napoli došao kao premlad igrač, neiskusan, neizrađen do kraja, na račun samo jedne utakmice za Hrvatsku. Ima 22 godine. Dvije godine u RB Salzburgu će pokazati gdje je i ima li potencijala za nešto više. Tada će imati 24 i imat će šansu zaigrati za velike klubove ako zasluži to. Napoli je jedan od najvećih svjetskih klubova (što god mislili).Došao je tako kako je došao. Nije sramota,ako se nije probio tamo. Ovdje mu je šansa za novi početak.

  • medenii 31.08.2016.

    jos jedan od bezbroj primjera da ne treba otici van cim prije ko klinac! jel moze netko ovakve clanke pokazat nekim novim muricima il takvima?!

  • Bili_Vukovarac 31.08.2016.

    Još jedan kojeg smo morali rano pustiti. Šteta, fizički kapaciteti su mu ogromni, dobar je u destrukciji igre. Zaslužio je igrati u jačem klubu od RBS

Komentiraj...
Vidi sve komentare