To je to što me zanima!

Ivan Dodig: Brate, vraćaj se u London, igram finale parova!

SVI NA OTOK Ivanova je obitelj jučer otputovala u London. Brat Željko se vratio kući u četvrtak, a jučer je opet bio u avionu za Otok. Podržat će Dodiga u borbi za naslov
Vidi originalni članak

Ivan Dodig danas može postati drugi Hrvat s Grand Slam naslovom u paru. Prvi je bio Nikola Pilić, koji je s Francuzom Barthesom osvojio US Open 1970. godine.

Goran Ivanišević dvaput je u parovima igrao finale Roland Garrosa, ali nije otišao do kraja, svog će idola pokušati nadmašiti sjajni Međugorac, koji igra u paru s Brazilcem Melom.

- Čuo sam se s Ivanom nakon polufinalne pobjede. Malo je prehlađen, ali kaže da ga nosi neka dodatna snaga. Čini mi se da je dosta miran - rekao nam je jučer prije ulaska u avion otac Tomislav.

Ivana će danas bodriti cijela obitelj. Bit će tu i mama Davorka, stričevi i brat Željko, teniski trener.

- Željko je od prvoga dana bio s Ivanom u Wimbledonu. Vratio se kući u četvrtak navečer, a sad opet mora natrag u London - smije se ponosni otac Tomislav.

Dodig je korak do povijesti, a otac se jučer prisjetio i nekih jako teških vremena.

- Kad je imao 12-13 godina, on i stric su na nekim turnirima morali spavati u automobilu. Bilo nam je teško, nismo imali novca - kaže otac.

Međugorje će sigurno pripremiti doček za svog heroja, pa čak i ako ne uzme naslov.

Jer u finalu Dodiga i Mela čeka najbolji par današnjice, američka braća, Bob i Mike Bryan. Braća Bryan mogu postati prvi par u povijesti koji istodobno drži četiri Grand Slam titule.

- U finalu igramo protiv ‘bajkovitog tima’ - kaže Mike Bryan.

Dodig i Melo u finalu Wimbledona. Doista zvuči poput bajke.

- Imaju i braća Bryan slabe dane. Ovaj naslov bio bi ispunjenje sna - poručio je Dodig iz Wimbledona, gdje se snovi ostvaruju. Goran Ivanišević zna ponešto o tome...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bbbdado 06.07.2013.

    Šteta bila je velika prilika

  • aaerts 06.07.2013.

    dodik XD

  • patrik vlacic 06.07.2013.

    Veliki uspjeh je već sada, svi HR mediji bi ga stavili na naslovnicu samo da nije iz HERCEGOVINE, ali nema veze Ivane ti si svakako CAR, pozzz iz Čalića ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare