To je to što me zanima!

'Ni mi ne znamo kako smo se vratili u meč, za ovo živimo...'

Marin i Ivan su nevjerojatni, danas su gubili 2-0 u setovima i 4-1 i trećem, ali nisu se predali. Kad se spoje njih dvojica i odigraju ovako i vrate se u meč, vjerojatno su najbolji par na svijetu, rekao je Krajan
Vidi originalni članak

Nije bilo lako ovo gledati. Sve to što oni odigraju, ja prolazim na klupi, baš je bilo teško. Marin i Ivan uhvatili su taj vlak u zadnji čas, nadigrali su nas Kanađani u svim segmentima, ali publika nas je vratila u meč, rekao je izbornik Željko Krajan za HRT, nakon čudesne hrvatske predstave u parovima.

OKRENULI 2-0 Čudesna Hrvatska vratila se iz ponora i pobijedila Kanađane!

Marin Čilić i Ivan Dodig gubili su 2-0 od kanadskog para u Osijeku, ali vratili su se u meč, slavili 2-6, 2-3, 6-4, 7-5, 6-2 i Hrvatskoj donijeli možda i ključni bod za 2-1 nakon drugog dana. 

- Marin i Ivan su nevjerojatni, danas su gubili 2-0 u setovima, ali nisu se predali. Kad se spoje njih dvojica i odigraju ovako i vrate se u meč, vjerojatno su najbolji par na svijetu - dodao je izbornik Krajan.

Veliki su pljesak osječke publike dobili kumovi Marin i Ivan.

- Bilo je teško, nismo bili dobri na startu, imali smo loše reakcije... Sve je išlo u njihovom smjeru, prema njihovoj pobjedi. Ali vratili smo se i odigrali nevjerojatno, posebno peti set. Parovi su često ključ, a mi ga sad držimo, rekao je Marin Čilić nakon nevjerojatnog meča.

- Bio je gušt igrati pred domaćom publikom, dali su nam poticaj, a mi smo im vratili pobjedom. Sutra imamo dvije šanse da ovo riješimo - dodao je Marin, kojem su, kao i Dodigu, osječki navijači skandirali nakon meča.

Dodig nije znao objasniti kako su okrenuli 0-2 u setovima i 1-4 u gemovima.

- Kanađani su igrali jako dobro, ali naš ključ je bio domaći teren. Borili smo se do kraja, za svaki poen i zaslužili smo pobjedu. Ma mi za ovo živimo! Posljednjih sedam dana sam ležao u krevetu, pio tablete, ali morao sam igrati. Počeli smo sporije, oni su igrali perfektnom a nakon toga... Ni mi ne znamo što se dogodilo - rekao je Dodig.

U IZBORNIKOVU GRADU Ako padne Kanada, Hrvatska za polufinale s Kazahstanom!

U nedjelju će na teren Borna Ćorić i Denis Šapovalov, a ako bude potrebno, tu je i Marin Čilić. Ako pobijedimo Kanadu, u četvrtfinalu nas čeka Kazahstan, a taj meč igrat će se u Hrvatskoj, prema prvim informacijama, u Varaždinu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • skipi 04.02.2018.

    Ovo se vidi da Hrvat u nacionalnom kockastom dresu ponos Hrvatske a Čilić neznam kakvom dresu igra......

  • junior697 04.02.2018.

    Kad se sjetim kad su neki debili pisali da Dodig izbjegava igrati, covjek je redovno pod tabletama, ali je tu za Hrvatsku, svaka cast Ivane, a i Marinu takodjer svaka cast, nas najpodcjenjeniji igrac ikad.

  • pijevac 04.02.2018.

    Svaka čast momci...nikada nema predaje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare