To je to što me zanima!

Ivan Dodig: Protiv Ljube će to biti baš pravi spektakl...

Znao sam da mi ova pobjeda mnogo donosi i zato sam bio maksimalno u meču, kaže Dodig koji će nakon pobjede protiv Navarra igrati s Ljubičićem
Vidi originalni članak

Presretan sam zbog ove pobjede, moje prve u Umagu. Osjećam se sjajno, imam dosta samopouzdanja i ova pobjeda će mi itekako pomoći u mojoj karijeri, rekao je Ivan Dodig nakon što je 6-3, 6-4 pobijedio Španjolca Ivana Navarra u prvom kolu umaškog ATP turnira.
Nakon točno 100 minuta Međugorac je kleknuo na crvenu zemlju. Iznimno emotivno je proslavio veliku pobjedu na 450.000 eura vrijednom turniru.
- Znao sam da mi ova pobjeda mnogo toga donosi i zato sam bio maksimalno u meču – rekao je Dodig koji će u osmini finala igrati protiv još jednog Ivana, ali ovoga puta Hrvata – Ljubičića.
- Bit će to spektakl za mene. Meč u kojem neću imati ništa za izgubiti. Veliki je favorit, a jedina moja mala prednost je u tome što imam već jednu pojedinačnu pobjedu u Umagu – izjavio je Dodig koji je trenutačno 153. reket svijeta.
Antonio Veić nije ispio izboriti drugo kolo, pobijedio ga je 7-6 (3), 6-3 Talijan Bolelli.
- Propustio sam neke šanse koje sam imao u prvom setu. Bio je agresivniji od mene i zaslužio je pobjedu – rekao je Antonio koji će nakon Challengera u Austriji otići na godišnji odmor na svoj Mali Lošinj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hajduk1991 27.07.2010.

    sad ce ga ljubo oprat u dva seta

  • mrki100 27.07.2010.

    kladama*

  • mrki100 27.07.2010.

    Hvala klama na 1,80...kvoti...poklon dana..=)

Komentiraj...
Vidi sve komentare