To je to što me zanima!

Ne želi igrati Davis Cup, ali bez problema rastura u Australiji...

Hrvatska je na korak do još jednog Grand Slam naslova. Dodig i Indijka Mirza prošli su u finale Australije. Nedavno je Dodig rekao da uzima pauzu u Davis Cupu jer se želi posvetiti singlu
Vidi originalni članak

Na pauzi od nastupanja za Hrvatsku u Davis Cupu, Ivan Dodig izborio je finale Australian Opena u mješovitim parovima zajedno s Indijkom Sanijom Mirzom. Na istom turniru ispao je u parovima s Marcelom Granollersom u četvrtfinalu.

Hrvatsko-indijski par bio je bolji od australskog Sama Grotha i Samanthe Stosur nakon sat vremena i 18 minuta (6-4, 2-6, 10-5).

Dodig je u parovima sa Španjolcem Marcelom Granollersom ispao u četvrtfinalu Australije od američke braće Bryan. No utjehu je pronašao u mješovitim parovima.

Dodig i Mirza lani su izgubili u finalu Roland Garrosa od Leandera Paesa i Martine Hingis. Sad ih u finalu Australije čeka američko-kolumbijski par Spears/Cabal.

Hrvatska je na korak od još jednog Grand Slam pobjednika u mješovitim parovima. Mate Pavić lani je osvojio US Open s Njemicom Siegemund.

Zanimljvo, Dodig je nedavno rekao kako uzima pauzu u Davis Cupu kako bi se posvetio singlu na Touru. I dok ne igra za Hrvatsku, rastura u parovima. 

Nedavno su Osječani podigli glas nakon što je izbornik Željko Krajan objavio da na Rafu Nadala i Španjolce ide s rezervnom postavom, nakon što su Hrvatskoj otkazali Marin Čilić, Ivan Dodig i Borna Ćorić. Dvorana Gradski vrt rasprodana je u nekoliko sati, ali tada se nije znalo da će Hrvatska biti u B sastavu. 

- Bio sam spreman preokrenuti cijeli grad da se dečki osjećaju ugodno, da im ništa ne fali. Trudili smo se, lobirali i konačno je Davis Cupa došao u Slavoniju, a onda nas je dočekalo razočaranje. Jednostavno, nije mi jasno kako netko ne želi igrati za reprezentaciju - rekao je Domagoj Wagner iz TK Olimpije, prenosi Glas Slavonije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pegla4 27.01.2017.

    Nek ide igrati za svoju BiH

  • uglykidviky 27.01.2017.

    Mislim i da igraju hercegovci,teško bi prošli pored ovakvog Rafe

  • CelaviOsvetnik 27.01.2017.

    Neka malo igraju domaci decki da vidimo kako ce izgledat bez hercegovaca. Ivan i marin su dosta dali za davis cup reprezentaciji i ne treba im prigovarati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare