To je to što me zanima!

Ivan i Eduardo za tri boda: Fenomeni jači i od dima

Hrvatska je pobijedila Andoru 2-0 u utakmici koju nećemo dugo pamtiti. Jedina prijetnja našima bili su vlastiti navijači i njihovo besmislene bakljade
Vidi originalni članak

Slaven Bilić psovao je, molio suca da bude popustljiv. Zatim je pogledao gore, prema autokampu iz kojega je utakmicu gledao dio hrvatskih navijača. Otamo su na teren letjele baklje, utakmica je bila prekinuta. Ciparski sudac Trattou bio je na rubu da, nakon ponovnog ubacivanja baklje, prekine utakmicu! A tada bi posljedice za Hrvatsku bile katastrofalne. I ovako ponovno HNS-u prijeti drastična kazna. Navijači su, valjda, bili razočarani što nisu svi mogli dobiti ulaznice - došlo ih je više no što ih stane na stadiončić u Andori - prosvjedovali na najgori mogući način. Čak su u poluvremu verbalno napali predsjednika HNS-a Vlatka Markovića. Sve je to zasjenilo pobjedu naših, čak i hrvatske nogometaše malo izbacilo iz takta.
Jer, pobjeda je unaprijed bila upisana, a potvrdili su je Klasnić i Eduardo već u prvom poluvremenu (2-0). Da, Dudu je zabio svoj prvi gol za Hrvatsku nakon više od godinu i pol, a zajedno s Klasnićem činio je tandem medicinskih fenomena, kojima su mnogi predviđali kraj karijere. Pobjeda nije velika kao što se očekivalo, jer nakon tih 2-0 prestali smo igrati. Srećom, bar su ta dvojica fenomena bila jača od huligana i dima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mik 02.04.2009.

    takvo nešto je i za očekivati,jel hrvatska policija \"mazi\"huligane.Koštati će nas to puno novaca i neugodnosti.Već smo prepoznatljivi u cijeloj Europi kao \"nepoželjni\"zbog takvih manijaka.

  • Horned Reaper 02.04.2009.

    Eto zbog 3 budale Hrvatska umalo gubi 3 boda

  • cavata 02.04.2009.

    mene ne brinu navijaći to nek urade službe koje su plaćene za to,brine me sve lošije igre naše reprezantacije i na ep-u smo igrali loše rezultati nas maze ali se bojim da će mo ubrzo doživiti englesku,ovakvi kakvi smo mi ukrajinu nemožemo dobiti,bilić je izgubio konpas,golman loš,livi branić loš,zadnji vezni loš,liva spojka katastrova,napadać za mirovinu,vukojevića držati na klupi?hrvatska mora minjati trenera,sa ovim sp gledat će mo na tv.gledao sam utakmicu belgija - bih 2-4 i vidio igraće koji znaju igrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare