To je to što me zanima!

Ivan Kelava i njegova ekipa na gradilištu predstavili novi dres

Ivan, bivši golman Dinama, sudjelovao je u osebujnom predstavljanju novih dresova za ovu sezonu. Tradicionalnu modnu pistu uprava kluba zamijenila je gradilištem
Vidi originalni članak

Udinese obnavlja stadion. U prvom dijelu sezone imat će kapacitet od samo 8000 mjesta. Radnicima su pomogli i igrači kluba, a među njima i Ivan Kelava.

Zagrebački golman trebao je u španjolsku Granadu, no na kraju je završio u Italiji. I to kao “bauštelac”. Bivši golman Dinama sudjelovao je u osebujnom predstavljanju novih dresova za ovu sezonu. Tradicionalnu modnu pistu uprava kluba zamijenila je gradilištem.

- Barem smo se malo na ovaj način solidarizirali s radnicima koji rade na tome da za nekoliko mjeseci dobijemo prekrasan stadion - rekao je Francesco Guidolin, trener Udinesea, koji je na klupi od 2010. godine.

Iako će smanjiti kapacitet s 35.642 na 25.000 sjedećih mjesta, procjenjuju da će atmosfera biti mnogo više nabijena emocijama jer grade stadion u engleskom stilu.

- Publika će nam na novom stadionu uistinu biti 12. igrač. U to će se protivnici moći uvjeriti već sljedeće godine - rekao je trener Udinesea.

Juventus i Udinese jedini su klubovi u Serie A koji su vlasnici stadiona na kojem igraju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Shadowsss 17.07.2013.

    Sveti Ivan Kelava!!! Forever in B.B.B. hearts!

  • aleninho 17.07.2013.

    stvarno steta sto je otisao uvijek je davao sve za klub dobar je i kao osoba uspijet ces ti i vani sretno :)

  • User2011 17.07.2013.

    Ajmo Kelava! Sretno u Udinama pokaži da zaslužuješ mjesto u repki :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare