To je to što me zanima!

Ivan Kelava: Ne bojim se slobodnjaka Darija Srne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zbog ozljede prepona i aduktora u susretu protiv Intera, Tomo Butina neće braniti tri tjedna, pa će protiv Domžala i Šahtara na gol stati Ivan Kelava
Vidi originalni članak

A imam već desetak utakmica, nije loša brojka, počeo je Kelava (20), golman koji će u dvije najvažnije utakmice sezone čuvati Dinamov gol. Trener Ivanković ima veliko povjerenje u Ivana, Koch ga je hvalio na “sva usta”, a o njemu biranim riječima govori i Butina.
- Pripremat ću se kao i za svaku drugu utakmicu, malo popričati s Jozićem i Butinom, da mi daju koji savjet. Čitao sam da se Slovenci prijete u novinama da dolaze po senzaciju, po pobjedu... Neka, ipak smo mi bolji, a to ćemo i pokazati - kaže Kelava.
U Donjecku, protiv Šahtara, očekuje ga 30.000 gledatelja, momčad sastavljena od samih Brazilaca, u koju je uloženo 77 milijuna eura.
- Koliko? Pa to sve govori kakva su momčad. Izuzetno ih respektiramo, aktualni su prvaci Ukrajine, osvajači Superkupa i Kupa. No ne bojimo ih se. Idemo se 'pofajtat’ s njima i probati izboriti Ligu prvaka - odvažno je i bez straha u dahu izreferirao Kelava.
Kapetan i najbolji igrač Šahtara je hrvatski reprezentativac Darijo Srna. Posebno je opasan iz prekida.
- Svaka mu čast, radi to majstorski. Ali, ne bojim se njegovih slobodnjaka - završio je Kelava.
U susretu protiv Domžala zbog ozljeda neće igrati Mandžukić i Ibanez. Lakše ozljede vuku Balaban i Etto, ali će igrati.

IVANKOVIĆ: AKO JE POKRIVAČU MOTIV BITI NA KLUPI....
Nikola Pokrivač u Monacu na godinu zarađuje 400.000 eura. Dinamo je ponudio 300.000, što je Pokrivač odbio i tu je nastao problem.
- Još nije gotovo i ima šanse da realiziramo transfer. Monaco je u krizi i neće iz nje lako izići. Dinamo je, pak, standardan u Europi, igra kvalifikacije za Ligu prvaka i u prednosti je nad Monacom. No ako je njemu motiv sjediti na klupi, onda je to drugi problem - rekao je Branko Ivanković.
Uoči uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka s Domžalama, trener je momčad odveo u karantenu u Hotel Palace.
- Oni dolaze napraviti podvig, žele senzaciju. No mi želimo Šahtar dočekati u pobjedničkome mentalitetu - kaže Ivanković.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ljex 06.08.2008.

    i na strani i kod kuće tomo brani nemoguće i jel se tu spominje kelava. neee

  • torcida_4ever 06.08.2008.

    po meni je kelava bolji od butine..ali srninog udarca bi se svatko trebao bojati..boje ga se i najveci,a kelava se nesto odvazio..zabit ce ti srna najmanje dva gola iz slobodnjaka moj ivane..!!

  • Dubravko Miličić, novinar 05.08.2008.

    Treba dati šansu mladima, Kelava je odličan i nema se što bojati. Samo naprijed majstore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare