To je to što me zanima!

Ivan Kelava: Uz maminu juhicu vratit ću se u formu

Dinamov golman zbog viroze je izgubio pet kg, a Brazilac Etto nakon više od dva mjeseca ponovno je spreman za igru. I još ga sin ne budi noću...
Vidi originalni članak

U dobrom raspoloženju stigli su u klub dan nakon pobjede u Sigetu Brazilac Etto i golman Ivan Kelava.
- Zdrav sam. Mirno spavam, sin Joaquin noću me ne budi. Baš je mirna i dobra beba. Pomaže mi i mama, koja je stigla u Zagreb. Kaže da, gledajući Joaquina, vidi mene u njegovim godinama. Kovrčav je kao i ja - rekao je Etto pokazavši na svoju frizuru.
Ivan Kelava je vidno smršavio.
- Izgubio sam pet kilograma. Moram sad dobro jesti. Uz maminu juhicu vrlo ću brzo na staru težinu - kaže Ivan Kelava. Obojica su ogorčeni na čelnike Rijeke, koji i dalje inzistiraju da se neodigrani susret na Kantridi registrira 3-0 u njihovu korist.
- Razočarali su me. Degutantno i krajnje neukusno. Pa kako da igramo bez golmana. Ali neka, sad su nas još više motivirali i vidjet će na terenu tko je bolji - rekao je Kelava.
- Mi smo tri godine prvaci, bit ćemo i četvrte i ne sjećam se da su nas u tom razdoblju pobijedili - dodao je Kelava.
- Ma ne može nas nitko pobijediti, Dinamo je sam sebi najveći konkurent za naslov. Ni Hajduk ni Belupo ne mogu nam ništa - ubacio se Etto. Sljedeći Dinamov protivnik u Ligi Uefe uzeo je bod Arsenalu, no golman Gomes u posljednje vrijeme ne briljira.
- U PSV-u je bio odličan, dogurao i do reprezentacije Brazila. No u Tottenhamu je nešto čudno... Sjećate se da je i Robinson bio tamo pa mu nije baš išlo. Možda baš i nije stvar u golmanima - analizirao je Heurelhija Gomesa kolega mu Ivan Kelava.

NEMA UPITNIKA OKO PROLAZA
Dinamo će u četvrtfinalu Kupa igrati protiv Zagore, koja je izbacila drugoligaša Karlovac.
- Mi smo apsolutni favoriti, nema upitnika za prolaz u polufinale. Dinamo u Dalmatinskoj zagori ima puno navijača i bit će to pravi spektakl. Željeli su Dinamo i uslišile su im se želje - rekao je Ivanković.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _aod_ 30.10.2008.

    @croatiabooks...mozda se meni cini ali ti si je*eno opsjednut tim manđukićem...u svakom komentaru spomenes i njega...bolesno

  • bad_blue_girl_13 30.10.2008.

    hahaha smješniju izjavu nisam čula...

  • zg27 30.10.2008.

    a šta bi trebao reći nakon činjenice da ih rijeka nije pobijedila 4 godine a izjavljuju da se dinamo prepao rijeke i odgodio utakmicu jer bi ih rijeka 100% dobila (sudeći po riječkim izjavama)? je, preplašili su se kluba koji je ispao od makedonskog sela Renove

Komentiraj...
Vidi sve komentare