To je to što me zanima!

Ivan Klasnić čovjek godine u izboru magazina Kicker

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srcu "Ivana hrabrog" nema mjesta za strah i nesigurnost, piše novinar poznatog njemačkog nogometnog magazina Kicker...
Vidi originalni članak

Bio je to povratak godine u svijetu nogometa. U ožujku rizična transplatacija bubrega, a u prosincu iste godine novi golovi za Werder Bremen. Priča Ivana Klasnića dirnula je i fascinirala mnoge, a njemački Kicker hrvatskog napadača danas je proglasio čovjekom godine. Ivan Klasnić tako je naslijedio Franza Beckenbauera, koji je lani nagrađen kao predsjednik organizacijskog odbora Svjetskog nogometnog prvenstva.
- Postavio sam sebi cilj koji sam htio ostvariti pod svaku cijenu. Uspio sam i utišao mnoge kritičare - ponosno je izjavio igrač Werdera.
Novi organ u Ivanovu tijelu znatno utječe na njegov dnevni raspored. Ne smije konzumirati alkohol, koristi jake lijekove...
- Mogu s time živjeti. Sve je već postalo rutina, poput doručka.
Slična sudbina zadesila je i profesionalnog američkog košarkaša Alonza Mourninga koji je jednom izjavio "kako se u tom teškom periodu u njega uvukao strah od nepoznatog". Ivan ipak malo drugačije gleda na cijelu situaciju.
- Nema straha. Da sam se bojao nepoznatog nikad ne bih opet zaigrao nogomet.
Ne tako davno bio je "Ivan the killer", a danas "Ivan hrabri" i "Ivan fenomen"...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bugs Bunny 01.01.2008.

    pa el je ko mislil da se nebu vrnul?????pa on je majsor!!!!!!!

  • dado6612 01.01.2008.

    bravo ivane,a sad napad na EP

Komentiraj...
Vidi sve komentare