To je to što me zanima!

Ivan Klasnić ipak napušta francuski Nantes?

Ostalo je još dva dana do kraja prelaznog roka, a vrlo vjerojatno će u tom razdoblju naš Ivan Klasnić napustiti Nantes i vratiti se u Njemačku
Vidi originalni članak

Francuski portal www.nantes.maville.com piše da će hrvatski nogometaš Ivan Klasnić (29) u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka ipak napustiti redove Nantesa.
“Iako pregovori idu teško odlasci Ivana Klasnića i Thomasa Dossevija (togoanskog napadača) trebali bi biti finalizirani ovog vikenda”, spominje se u tekstu. Vijest da bi Klasnić i Dossevi trebali napustiti redove francuskog drugoligaša potvrdili su navodno i predsjednik i sportski direktor kluba Waldemar Kita i Christian Lariepe, iako su odbili spomenuti koji su klubovi zainteresirani za njihove usluge. Kao moguće nove destinacije za obojicu spominju se neki arapski i engleski klubovi, iako je Klasnić tijekom ljeta naglašavao da bi se najradije u slučaju odlaska vratio u Njemačku. U svakom slučaju, transfer se mora odigrati jako brzo, budući prijelazni rok završava u ponedjeljak 31. kolovoza. Klasnić je stigao u Nantes prošlog ljeta nakon sedam godina provedenih u Werderu, te je okončao sezonu sa tek šest postignutih prvenstvenih golova, a “kanarinci” su ispali u drugi razred francuskog nogometa. Ove je sezone Nantes u četiri dosad odigrane utakmice druge lige osvojio sedam bodova (peti je na ljestvici), a Klasnić je u njima zabio tri gola što ga stavlja na diobu trećeg mjesta na ljestvici najboljih strijelaca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Philly76 29.08.2009.

    idi u dortmund.. ili dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare