To je to što me zanima!

Ivan Klasnić: Još mislim samo na poraz od Turske

Ovo što nam se dogodilo je tragedija, ali moramo gledati dalje, u budućnost, mišljenja je napadač Ivan Klasnić nakon ispadanja od Turske na Euru
Vidi originalni članak

Glas je i dalje dubok, riječi se teško pronalaze. Ivan Klasnić zabio je Turcima, ali njegov pogodak ipak nije bio dovoljan za finale. Rane su još svježe, filmovi s utakmice još se vrte...
- Tužan sam, jako sam tužan. Ne razumijem što se dogodilo, još ne mogu shvatiti. Mi smo još morali igrati na ovom Euru.
Klasnić priznaje da će tu zadnju minutu pamtiti cijeli život. Njegov gol Hrvatsku je vodio u polufinale. No u zadnjoj minuti, u zadnjoj sekundi, Semih je zabio za penale. Što se dogodilo?
- Tragedija. Dobro smo igrali, zaslužili smo prolaz dalje. Trebali smo zadržati loptu u tim posljednjim trenucima, trebali smo pobijediti. No možemo sad pričati što hoćemo. Nažalost, ispali smo.
Rijetko kad se u Hrvatskoj dogodi da nakon ispadanja nema nikakvih kritika, nitko nema nikakvih zamjerki.
- Jer smo svi pokazali koliko smo dobri, igrali smo sjajno. Ja sam posebno ponosan na utakmicu protiv Poljske. Ispalo je kao da igra druga momčad, a pobijedili smo, i to lako.
Iako niste imali preveliku minutažu, zabili ste dva gola. Svi Vas ističu kao jednu od najboljih priča Eura. I Niki Lauda Vas hvali...
- Drago mi je zbog toga, a mislim da sam dokazao kvalitetu. No ja sam i prije pričao, najvažnije je samo da sam zdrav, da mogu. Zdrav sam, a volja nikad nije bila upitna. Drago mi je da sam uspio i još jednom pokazao koliko mogu.
Igrama je momčad pokazala kvalitetu i da ne treba strahovati za budućnost?
- Mene takve naše igre nisu iznenadile jer samo znao da smo jaki i koliko možemo. Ovo što nam se dogodilo je tragedija, ali moramo gledati dalje, u budućnost. Dobri smo, ali moramo vidjeti tko će nastaviti igrati, tko će se oprostiti.
Vi niste upitni?
- Ne, ja želim i dalje igrati za Hrvatsku. 
Iz Werdera sigurno odlazite, jeste li odlučili gdje ćete nastaviti karijeru?
- Nisam još odlučio, ali imam ponuda, ne brinem, još razmišljam. Iz Werdera odlazim, ali nisam siguran hoću li otići i iz Njemačke. No ne mogu otkriti u koju zemlju.

LAUDA: KLASNIĆ JE PRAVO ČUDO
Trostruki svjetski prvak u Formuli 1 Austrijanac Niki Lauda oduševljen je Ivanom Klasnićem. Lauda je kolumnist austrijskog sportskog tjednika SportWoche, a ovom je prilikom s velikim ushitom pisao o hrvatskom napadaču.
- Bio je to tragičan nokaut Hrvatske u zadnjoj sekundi. Međutim, u pozadini svega krije se nevjerojatna priča. Hrvate je u 119. minuti u vodstvo doveo Ivan Klasnić i to mu je bio već drugi gol na ovom prvenstvu. Nevjerojatno je da je Klasniću nedavno transplantiran bubreg, a sada igra na još višoj razini - piše Lauda, koji suosjeća s Klasnićem, jer mu je i samom transplantiran bubreg, od prijateljice Birgit.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • josica 26.06.2008.

    Kerefekice. pojima ti nemaš, Svi osim Šukera bi igrali pro bono za repku.jer su zaradili dovoljno za tri života, Kad Pero Metličić kaže da je u Realu posao a u repki ljubav ti i takvi to nikad nećet shvatiti, I zato mi je žao što sam s tkvima djelio radost u prva tri kola,

  • josica 26.06.2008.

    Ivane samo jedno- Klaso u svakom pogledu,

  • darkness2 25.06.2008.

    sportski podnosite poraz ? Kamenovan autobus folklorne trupe iz Turske Dok su noću putovali kroz Hrvatsku kamenovan im je autobus \"Bursa turizm\", pri čemu im je razbijeno staklo na prozoru... 25.06.2008. 16:30 Povodom četvrte tradicionalne manifestacije Dani KUD-a \"Sevdah\" Bužim, iz turskog grada Burse autobusom je doputovalo Kulturno-umjetničko društvo \"Nakem\". Tokom prolaska kroz Hrvatsku doživjeli su veoma dramatične trenutke. Dok su noću putovali kroz Hrvatsku kamenovan im je autobus \"Bursa turizm\", pri čemu im je razbijeno staklo na prozoru. U velikom strahu da ne budu ponovo napadnuti, vozač nije smio stati i slučaj prijaviti policiji, pa tako da i ne znaju kroz koje su tačno mjesto prolazili. Srećom, niko od članova turske trupe nije povrijeđen, ali su ostali veoma ružni utisci. Inače, KUD \"Sevdah\" iz Bužima je gostovao u Bursi i ovo je uzvratna posjeta i nastup KUD-a \"Nakem\" koji će gostovati u više gradova Unsko-sanskog kantona, a u subotu nastupaju u Bužimu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare