To je to što me zanima!

Ivan Klasnić trenirao s momčadi Werder Bremena

Ivan želi da se s njim postupa kao i sa svakim drugim profesionalcem u momčadi, no trener Thomas Schaaf još je oprezan
Vidi originalni članak

U četvrtak poslijepodne, prvi put nakon transplatacije bubrega, Ivan Klasnić trenirao je s ostalim prvotimcima Werdera. Hrvatski nogometaš je tijekom svih vježbi nosio pojas od fiberglasa, posebno izrađen za njega.
- Smatramo da je došao trenutak da prihvatimo Ivanovu želju i s njim učinimo ovaj korak. Nadamo se da će potpuno i bez komplikacije proći sve dionice treninga - izjavio je sportski direktor kluba Klaus Allofs.
Klasnić je već u srijedu htio istrčati na teren, ali čelnici kluba nisu mu to dopustili već su se prvo posavjetovali s više medicinskih stručnjaka.
Ivan želi da se s njim postupa kao i sa svakim drugim profesionalcem u momčadi, no trener Thomas Schaaf misli da u početku svi moraju biti nešto oprezniji.
- Posebno ćemo paziti na Ivana kad je riječ o doziranju vježbi, kako ga ne bismo preopteretili - rekao je Schaaf.
- Želim raditi sve isto kao i ostali. Drugi me ne moraju štedjeti - poručio je Klasnić, prvi nogometaš koji je s presađenim bubregom odlučio nastaviti profesionalnu karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dotur 28.09.2007.

    Ivane, i ja ti želim puno sreće kod povratka nogometu, ali prije svega zdravlja. Tek kad zaboli skužiš što je najvažnije...

  • brtko 078 27.09.2007.

    Naprijed Ivane. Neka ti dragi Bog da zdravlja, snage i sreće. Ako dođeš na 75% prijašnje forme i učinkovitosti opet ćeš biti bolji od puno njih. PUNO SREĆE !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare