To je to što me zanima!

Ivan Klasnić za 24sata: Ostao sam bez ijedne dlake na tijelu

U bogatoj karijeri Ivan je nastupao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz ,a jučer (29. siječnja) proslavio je 40. rođendan. Liječnici kažu da sad imam kosu kao u novorođenčeta, rekao nam je Ivan Klasnić
Vidi originalni članak

Ivan Klasnić je 29. siječnja proslavio 40. rođendan. Nakon trostruke transplantacije bubrega Ivan Klasnić (40) vratio se sportu i sportskom načinu života, ali nenadano je stigao novi problem. Bivšeg 'vatrenog' napala je virusna bolest zbog koje je ostao bez kose.

Za 24sata je Ivan rekao o čemu se radi.

- Taj virus mi je napao korijen kose. Zbog toga mi kosa opada, liječnici kažu da sad imam kosu kao u novorođenčeta. Ni liječnicima baš nije jasno zašto mi se to dogodilo - kaže Klasnić i nastavlja:

- To nema nikakve veze s bubregom. Vjerujem da će mi kosa ponovno narasti. Da će sve uskoro biti u redu. 

Ivan je otkrio još nešto.

- Zbog tog virusa sam ostao bez dlaka po tijelu. Kao da sam se depilirao - rekao nam je Ivan Klasnić.

'NEĆE ME OBESHRABRITI' Prvo presadio bubreg pa ga je napao virus: Klasnić bez kose

U bogatoj karijeri Ivan je nastupao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz. Od 2004. do 2011. godine nosio je dres hrvatske reprezentacije.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • rijetko kulturan 31.01.2020.

    Trebao je odustati od napora kada su prvi puta zatajili bubrezi i biti odgovoran ne samo prema sebi nego i drugima. Bubrega nema na bacanje, a mnogi neće imati priliku dobiti bubreg.

  • 31.01.2020.

    Kad liječnici kažu da i njima nije jasno zašto mu je kosa otpala i ne znaju razlog ,a sigurno ga je napao neki dobroćudni virus kad mu kosa nemoze rastia.Onda ću se okrenuti alternativnoj medicini koja me može izliječiti.Koliko ima prirodnih lijekova, trava itd.a ne čovjeka kljokati tabletama to je bolji način.Svasta.Cudna je ova današnja medicina.

  • fush 30.01.2020.

    Kille što tebe nema u HR nogometuu takvi nam trebajuu❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare