To je to što me zanima!

Ivan Ljubičić od ATP-a dobio nagradu Arthur Ashe

Uoči ATP turnira Masters serije u Miamiju teniska organizacija dodijelila je nagrade za proteklu godinu, a među nagrađenima je bio i Ivan Ljubičić
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač dobio je nagradu Arthur Ashe, koja ima humanitarni karakter. Međutim, zvijezda dodjele nagrada bio je najbolji svjetski tenisač Roger Federer.
ATP je švicarskog tenisača proglasio najboljim u 2007. godini, a uz to Federer je četvrti put uzastopno dobio nagradu Stefan Eberg, čijeg dobitnika biraju tenisači, za omiljenu osobu na Touru. Jednako tako, navijači su peti put zaredom izabrali Federera za najdražeg tenisača.
- Posebno mi je draga nagrada Stefan Edberg jer u tom izboru sudjeluju tenisači. Drago mi je što sam omiljen među njima i 2007. godina stvarno je za mene bila posebna - rekao je Federer.
Najbolji svjetski par u 2007. godini su braća Mike i Bob Bryan, a srpski tenisač Novak Đoković drugi put zaredom ponio je titulu tenisača koji je najviše napredovao. Najbolje novo ime 2007. godine je Francuz Jo-Wilfried Tsonga, a Rus Igor Andrejev povratnik je godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare