To je to što me zanima!

Ivan Ljubičić slomio Verdasca za osminu finala protiv Nadala

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić za nešto više od dva sata igre pobijedio je španjolskog tenisača Fernanda Verdasca 3-0 u setovima (6-3, 7-6, 6-4) u 3. kolu Roland Garrosa
Vidi originalni članak

Potrčao je prema mreži nakon 134 minute igre protiv Fernanda Verdasca. Kao da je htio dokazati da je još svjež i da još može igrati koliko god bude trebalo. Ivan Ljubičić je u osmini finala Roland Garrosa bez izgubljenog seta! Treća je to Ljubičićeva pobjeda ovog tjedna u Parizu u tri seta. Prije Verdasca pred Ljubičićem su padali Somdev Devvarman i Sam Querrey. U sjajnoj formi igra Ljubo koji Verdascu nije ostavio ni najmanju šansu za prolaz. Slavio je 6-3, 7-6 i 6-4. 

U prvom setu Ljubo je imao 5-0. Nakon samo 35 minuta, i to jer je malo popustio, hrvatski tenisač već je imao prvi set. Nevjerojatnom lakoćom igrao je Ljubičić. U drugom setu oba su tenisača držala svoje servise. U tie-breaku Ljubo se pokazao kao koncentriraniji tenisač i slavio je za 2- u setovima. Sve je završio u trećem setu sa 6-4 i veliko slavlje za prolaz u osminu finala. A tamo ga čeka Rafael Nadal koji će nakon Antonia Veića morati na još jednog Hrvata.

Roland Garros, 3. kolo:

Ljubičić - Verdasco 6-3, 7-6, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mazaluna 29.05.2011.

    Bravo Ljubo,stvarno se trudio.Gledala sam i Marina i ne da se sada nešto pravim važna,ali on se zalijepio za osnovnu crtu pa ni makac.Staromodni tenis do zla boga.A još i opaske M.Dušanovića /koji se redovno ulizuje našim sportašima) bilo je stvarno jadno.

  • _lackovic_ 29.05.2011.

    šteta što već sad mora protiv nadala, bilo koga drugog osim njega i đokovića bi s lakoćom preskočio.

  • privlaka 28.05.2011.

    na oba listića sam igro na verdasca i prvi put da mi nije bilo krivo sto sam pao...a to me Bog kaznijo sto sam iso igrat protiv nasega..:///

Komentiraj...
Vidi sve komentare