To je to što me zanima!

Ivan Perišić: Nikad nisam igrao pred 80.000 ljudi, jedva čekam

Ove nas sezone čeka puno utakmica i siguran sam da ću dobiti svoje prilike. Borit ću se za svoje mjesto u prvih 11 i tada ćemo vidjeti što će biti, rekao je Ivan Perišić
Vidi originalni članak

Bliži se start nove bundesligaške sezone u kojoj će u boje aktualnog prvaka Borussije Dortmund braniti hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

Borussia je u subotu slavila nad trećeligašem Sandhausenom 3-0 u sklopu 1. kola DFB-Pokala, a Perišića je trener Jürgen Klopp uveo s klupe. Dva je gola za Borussiju zabio Robert Lewandowski, jedan Shinji Kagawa, dok je Perišić zaigrao od 71. minute i asistirao Lewandowskom za posljednji gol na susretu u sudačkoj nadoknadi.

- Krenuli smo stopostotno i htjeli smo rano zabiti gol. Nakon toga je bilo lakše. Mislim da smo odigrali dobro protiv vrlo dobre trećeligaške momčadi. Stvorili smo puno prilika, ali nismo ih iskoristili – rekao je Perišić za Goal.com.

- Posve je normalno da svaki igrač želi biti dio prve momčadi. Ali na kraju je trener taj koji odlučuje i mi to moramo prihvatiti. Ove nas sezone čeka puno utakmica i siguran sam da ću dobiti svoje prilike. Borit ću se za svoje mjesto i tada ćemo vidjeti što će biti.

Branitelji naslova otvorit će novu bundesligašku sezonu u petak domaćim susretom na Signal Iduna Parku protiv HSV-a Mladena Petrića, a evo kako je Perišić komentirao nadolazeći sraz.

- Naravno da sam nervozan. Nikad nisam igrao pred toliko gledatelja, a sada će to biti moja prva bundesligaška utakmica pred 80.000 navijača i naravno da ću biti nervozan. Ali ta je nervoza apsolutno pozitivna. Jedva čekam. U petak ćemo biti na 200% naših mogućnosti. Želimo dobro startati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tommmy 01.08.2011.

    SRETNO!!!!

  • SpužvaBobSkockani 01.08.2011.

    Manje pričati, penale vježbati.Možda ipak igrati.

  • wesley 01.08.2011.

    Ivane, vodi ih do novog naslova!!! <3 BVB <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare