To je to što me zanima!

Ivan Perišić odlazi u Englesku! Nazvao je Inzaghija i rekao 'ne'

Iako su mu 33 godine, Perišić je u životnoj formi te je najbolje ocijenjeni Hrvat u ligama 'petice'. Iako se prvotno govorilo o produljenju ugovora s Interom, karijeru će nastaviti u Premier ligi
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić prihvatio je ponudu Tottenhama te će kao slobodan igrač napustiti Inter, javlja ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ivan Perišić spreman je za Tottenham! Postigli su dogovor za potpisivanje dvogodišnjeg ugovora. Inter je dobio finalno priopćenje", napisao je dobro upućeni Romano koji također navodi da bi Perišić idućeg tjedna u Londonu trebao obaviti liječničke preglede. 

Podsjetimo, Romano je jutros objavio da je dogovor oko transfera sve bliže te da se samo čeka da hrvatski reprezentativac to kaže Interu. 

Iako se već neko vrijeme govorilo o produljenju s talijanskim prvoligašem, prema pisanjima The Guardiana, presudio je osobni poziv Antonija Contea koji mu je rekao da želi surađivati s njim. Perišić je bio njegova najveća želja, a prethodno su surađivali dok je Conte do prošle sezone vodio Inter.

Ivan je nazvao trenera Simonea Inzaghija i obavijestio ga da neće produžiti ugovor s "nerazzurrima". Posljednja ponuda osvajača talijanskog kupa, prema neslužbenim izvorima, iznosila je pet milijuna eura po sezoni, a Ivan je imao rok do petka da je prihvati.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Vinogorac 28.05.2022.

    tottenham ce sa perisicom i sonom imat najbolji lijevu stranu u ligi. conte stvara strasni ekipu. jos jedan vezni i stoper i mogu napast top 3 bez problema

  • Vinogorac 28.05.2022.

    vrime je 🤣🤣🤣🤣

  • NIKE 28.05.2022.

    Ajde napokon jedan karakteran potez. Baš mi je drago radi toga. Ovi iz Intera neka si sada razmišljaju hoće li cjepidlačiti s čovjekom koji je u formi života bez obzira na znamenku godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare