To je to što me zanima!

Ivan Rakitić mogao bi postati Hrvat s najviše trofeja u godini

NITKO KAO MANDŽO Ako Barça nadigra i Bilbao u domaćem superkupu, Rakitić će podići peti pehar. Ako to ne uspije, novu priliku za peticu ima na klupskom SP-u
Vidi originalni članak

Lov je uspješno nastavljen. Ivan Rakitić osvojio je četvrti trofej u Barceloni, u španjolskom superkupu ide po peti, a na klupskom SP-u po novi rekord za hrvatske igrače.

Nitko od naših, naime, nije osvojio šest trofeja u jednoj godini. Nije ni mogao, takav uspjeh postigla je samo Barcelona 2009. godine, a jednom je Hrvatu malo nedostajalo da to ponovi.

Mario Mandžukić prije dvije je godine s Bayernom osvojio europski superkup, Ligu prvaka, prvenstvo i kup te klupski SP, no savršeni učinak pokvarila mu je Borussia u njemačkom superkupu.

Mandžukić i Rakitić nastavljaju s usponom na ljestvici hrvatskih igrača. Darijo Srna osvojio je 24 pehara, Mandžukić je već na 15, a Rakitić se u Tbilisiju slikao sa svojim sedmim trofejem.

Krenulo ga je, nedavno je dobio i veliku zvijezdu za igrača utakmice u 50. izdanju trofeja Joan Gamper u pobjedi 3-0 protiv Rome. Uz takvog Ivana, Barça će lakše podnijeti prvu sezonu bez Xavija.

- Ne želim biti novi Xavi, od kojeg sam puno naučio. Želim biti prvi Rakitić i ostaviti svoj trag - odbio je Ivan bilo kakvu usporedbu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kapkilla187 13.08.2015.

    kad su trofeji u pitanju slabo se spominje veliki kraljevski klub poznat po trofejima i nas najbolji vezni svijeta ahhahaha

  • tovar-iš 13.08.2015.

    ali naš najbolji nogometaš i dalje će biti...naravno...Luka Modrić

  • strmi007 13.08.2015.

    Igračina

Komentiraj...
Vidi sve komentare