To je to što me zanima!

Ivan Rakitić ostao bez trenera: Michelu otkaz, Emery na klupi

Unai Emery je naš novi trener do kraja ove sezone i u idućoj. Na toj je dužnosti naslijedio Michela, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata, priopćila je Sevilla...
Vidi originalni članak

Španjolski prvoligaš Sevilla smijenio je trenera Michela, te na njegovo mjesto postavio 41-godišnjeg Unaija Emeryja, s kojim je potpisao ugovor do kraja iduće sezone…

'Unai Emery je naš novi trener do kraja ove sezone i u idućoj. Na toj dužnosti nasljeđuje Michela, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata', priopćila je Sevilla na svojoj web stranici.

Emery će na novu dužnost prvi puta stupiti na treningu u utorak, te će odabrati kadar za prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa kralja protiv Zaragoze u srijedu.

Michel je za trenera Seville bio postavljen u veljači 2012. godine. Nakon subotnjeg poraza kod Valencije 2-0, momčad je tek na 12. mjestu ljestvice s 22 boda iz 19 nastupa. U zadnjih sedam rundi dobila je samo jednu utakmicu, a izgubila ih pet, uz jedan remi.

Unai Emery je ove sezone vodio moskovski Spartak, koji mu je u studenome uručio otkaz zbog loših rezultata. Prije toga je četiri godine bio na kormilu Valencije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • CargoOPS 14.01.2013.

    Opet Emery u Spaniji. Sjajan trener, napredovace Sevilla sa njim dosta, po Valenciji se vidi da je strucnjak, od kako ih je napustio Valencija jednostavno nije vise ona ekipa koja je zadnjih godina bila zacementirana odma iza Reala i Barce.

  • Kiixman 14.01.2013.

    puno srecee raketii i emeryu

  • White Aventador 14.01.2013.

    pa ako je Emery na klupi onda Rakitić ima trenera....trololooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare