To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: S Olićem sam već prije 'podijelio' titule

Ivan Rakitić u zadnje je dvije utakmice Bundeslige zabio dva gola za Schalke. Zaprijetili su mi Ola i Pranjić da ni ne pomišljam na naslov prvaka, kaže
Vidi originalni članak

Bilo je i vrijeme da napokon zaigram kako treba. U zadnjih pola godine sam se trudio kao nikad i nagrada je stigla, rekao je jučer Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativac.
Raketa je u zadnje dvije utakmice zabio dva gola za Schalke i, što je još važnije, bio najbolji igrač Magathove momčadi.
- Trener je znao koliko vrijedim jer je u prošle dvije sezone vodio momčadi protiv kojih sam igrao. Nije bilo nikakvih sukoba, iako su njemački mediji uporno pisali da me baš i ne voli - priznao je naš veznjak.
Schalke će se za naslov njemačkog prvaka boriti s Bayernom i Bayerom iz Leverkusena. Navijači “plavih” naslov čekaju 52 godine, ali prvi cilj kluba je ipak plasman u Ligu prvaka.
- Bili bismo presretni da na kraju osvojimo i treće mjesto - kaže Rakitić i nastavlja:
- U Bruxellesu su mi Ivica Olić i Danijel Pranjić 'zaprijetili’ i rekli da ne pomišljam na to da ću osvojiti naslov prvaka ove godine. Poštujem Bayern i prihvatio sam to, uz dogovor da oni nama daju Kup - našalio se Ivan.
Schalke i Bayern će 24. ožujka u Gelsenkirchenu igrati polufinale Kupa, a to je za Magathovu momčad utakmica sezone.
- Felix je trofejni trener i svi su uvjereni da će već u prvoj sezoni na našoj klupi osvojiti nešto. Kup je idealna prilika, a do naslova nas dijele još dvije pobjede - rekao je Raketa.
Veznjak njemačke momčadi za dva će dana proslaviti 22. rođendan.
- Nemam nekih posebnih želja, bitno mi je samo zdravlje. Malo ću proslaviti sa suigračima, ali sve u granicama normalnog. Magath je jako rigorozan - izjavio je slavljenik.
Danas je Međunarodni dan žena, a veliki plavokosi romantičar cvijeće će darovati samo jednoj posebnoj ženi.
- Samo će majka dobiti cvijeće. Nemam djevojku, slobodan sam već neko vrijeme - iskren je bio Raketa.

NISAM OČEKIVAO DA ĆU BITI NA KLUPI U BELGIJI
Bio sam jako razočaran. Očekivao sam da ću igrati od početka, a završio sam na klupi u Bruxellesu, izjavio je Ivan Rakitić.
Protiv Belgije smo igrali u novoj formaciji 3-5-2.
- Prijateljske utakmice i služe za eksperimentiranje. Na kraju je najvažnije da smo pobijedili - rekao je naš veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • spectre_1 07.03.2010.

    magath je trenerčina,šta je ove sezone napravio od schalkea koji je prošle godine bio u sredini ljestvice,a wolsburg bez njega,i to sa istom ekipom nije ni blizu vrhu

  • baka22 07.03.2010.

    sta ce mu djevojka kad mu se sponze nabacivaju na svakom koraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare