To je to što me zanima!

Ivan Rakitić već sanja o San Siru i Anfield Roadu

Znatno prije no što su liječnici predvidjeli, igrač Schalkea vratio se na teren i osvrnuo na interes velikih europskih klubova, Intera i Liverpoola
Vidi originalni članak

Kad je 20. ožujka, tijekom Schalkeova treninga, ozlijedio lijevi skočni zglob, liječnici su Ivanu Rakitiću predvidjeli prisilnu pauzu od najmanje šest tjedana.
- Odmah sam liječnicima objasnio kako će kod mene to potrajati znatno kraće - izjavio je hrvatski nogometni reprezentativac vrativši se na travnjak nakon nepunih mjesec dana rehabilitacije i laganih vježbi bez lopte.
Rakitić je ovog vikenda odigrao završnih 15-ak minuta u gostujućoj pobjedi Schalkea kod Hamburga Ivice Olića.
- Odlično sam se oporavio i jedva čekam povratak u startnu formaciju. Iako znam da su me moji suigrači sjajno mijenjali dok sam se oporavljao - dodao je Rakitić, kojem je to bila prva ozbiljnija ozljeda u karijeri.
Svojom sjajnom igrom u Ligi prvaka hrvatski igrač privukao je pozornost europskih nogometnih divova poput Intera i Liverpoola.
- Na samom početku sezone, kad sam tek došao u Gelsenkirchen, sigurno nisam odmah razmišljao o odlasku iz Schalkea. No kad vas traže takvi klubovi, normalno je da započnete maštati o San Siru i Anfield Roadu - iskren je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dusansk 06.05.2008.

    ćuti tu i igraj. Pusti te velike ribe što gutaju male ljude i klubove. Uživaj i igraj dok si mlad, kad ostariš, onda otidji u veliki klub i uzmi lovu...

  • Baki 28.04.2008.

    cila reprezentacija u englesku.ovaj ua arsenal, tottenham, city, liverpool,portshmouth, još netko u chelsea i bilić neka zamini velikog sir alexa i mi vladamo velikom protestanskom ligom.

  • user_20742 28.04.2008.

    Anfield Road! Dodi u najveci klub!!! Niposto u inter...tamo ces trunut,a fino u liverpoolu ces svaki tjedan igrat protiv nekog od bilic boysa ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare